Прескочи до съдържание

Световно първенство в Русия 2018г + игра

П.Кръстев

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 минути , tch каза:

Само на мен ли ми се струва, че зад вратата на белгийците има български флаг?

И аз мисля, че флагът е български.

Публикувано:

От много време не съм гледал мач по българска телевизия с български коментатор, но този коментатор ми се стори доста пробразилски. То бива пристрастия, но тези тънки трели при всяко падане на Неймар ми дойдоха много. Едва ли не за всеки цигански трик на Неймар трябва съдията да им дава дузпа. Е, това вече е прекалено!
Отлично се справиха белгийците! Едно огромно браво от мен! Заслужена победа срещу бразилската циркова трупа!

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

На неймар няма ли кой да му счупи краченцата поне да знае за какво лежи 😂 Иначе голямо браво на Белгия, предполагах че ако стегнат защитата в сравнение с мача с Япония, могат да създадат големи неприятности на бразилците.

А утре ако отпадне Русия ще имаме изцяло европейско първенство 🙃

Редактирано от tch
  • Харесвам 3
  • Смея се 2
преди 2 минути , Crazy Horse каза:

От много време не съм гледал мач по българска телевизия с български коментатор, но този коментатор ми се стори доста пробразилски. То бива пристрастия, но тези тънки трели при всяко падане на Неймар ми дойдоха много. Едва ли не за всеки цигански трик на Неймар трябва съдията да им дава дузпа. Е, това вече е прекалено!
Отлично се справиха белгийците! Едно огромно браво от мен! Заслужена победа срещу бразилската циркова трупа!

Явно наистина не си гледал скоро. Препоръчвам ти да гледаш Реал Мадрид с коментатор Борис Касабов - такова “дране” при пипане на топката от Роналдо съм сигурен, че не си чувал

Редактирано от cybersimo
  • Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 10 минути , tch каза:

А утре ако отпадне Русия ще имаме изцяло европейско първенство

То първенството с това трябваше да започне даже.  Утре по изключение съм за хърватите. Победа с много контузени и картони. 😂

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 9 часа, cybersimo каза:

Явно наистина не си гледал скоро. Препоръчвам ти да гледаш Реал Мадрид с коментатор Борис Касабов - такова “дране” при пипане на топката от Роналдо съм сигурен, че не си чувал

Той му вика Кристиано, трябва да подчертае колко му е на сЪрце.

Иначе и аз да честитя на Професор @krasen_denev първото място.

Заслужи си го. И да си смени аватарното име 😉

• Харесвам 5
Публикувано:

Не съм съгласен за Уругвай - Лорис направи мача на живота си, ако не - поне спасяването на световното, а Муслера го хвана Кариусова болест, която очевидно вилнее в Русия (справка - Де Хеа). Без Кавани (или без Суарез), нямаше как да стане срещу Франция, които (с Белгия) са най-силни, като единици на това първенство. В групата беше ясно, че конкуренцията им е слаба, ама Русия се справи с Испания, нали? Да, знам  как, но все пак. Срещу Португалия, показаното от двойката Суарез - Кавани беше за учебници, не само головете, цялата им игра, борбата, начина по който пресираха тормозеха португалската защита. Когато тази двойка стане единица - беше ясно, че няма да стане и въпреки това, Лорис бе герой за Франция, а Муслера грешник за урусите. 
Що се отнася до коментаторите - не знам, дали беше същия на мача с Мексико, но беше потресаващо пристрастен към бразилците. За тях май всички очаквахме да паднат от Белгия, но спасяванията на Куртоа, бяха ключови. 

П.С. честито на Красен Денев

• Харесвам 3
преди 1 час, Sun4o каза:

Той му вика Кристиано, трябва да подчертае колко му е на сЪрце.
😉

Да, забравих, че са съученици и си говорят на малки имена 😂

Редактирано от cybersimo
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 32 минути , Фичо каза:

image.png.fe4e7f6c341bc092f8950f8bcd19cb45.png

Той и преди 4 години беше в същите цветове... Мaлко по-рaзлично подредени 😉

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 33 минути , Rainy каза:

Come on, Englaaaaand 😁 Най-много и мен да ме намразите покрай тях 😁

Особено ако стигнат до финал 🙂

Публикувано:
преди 1 минута , tch каза:

Особено ако стигнат до финал 🙂

Ахахахахахахахааххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх 

Публикувано:

И англичаните и шведите ми се неприятни като отбори. Все пак, обаче, се надявах шведите да продължат и този мач не го познах. Но, едно мога да кажа, англичаните заслужено продължават. След вторият гол се чудех дори, дали не водят шведите с 2 гола, защото се прибраха в глуха защита, вместо да се опитат да върнат поне един гол. Жалка Швеция просто.
Но, ако този мач не предизвика никакви емоции у мен, то довечера Хърватия-Русия ще ми вдигне доста адреналина, с положителни емоции надявам се. Дано хърватите да покажат какво могат и най-после да отстранят това недоразумение наречено сборная.

@Rainy, поздравления за победата! Не бях за вашите, но победата е заслужена, а това е най-важното!

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 11 минути , Crazy Horse каза:

Дано хърватите да покажат какво могат и най-после да отстранят това недоразумение наречено сборная.

Колкото и да показват, последната дума имат момчетата с пистолетите пред стаята за Видео арбитража 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Финал Англия - Русия?  Руснаците имат да ги бият... От пролетта им държи. 😉

Силно се надявам хърватите да победят, но все пак си представих и горното. 

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , Polina каза:

Финал Англия - Русия?  Руснаците имат да ги бият... От пролетта им държи. 😉

Това може да е 1/2-финала, ако руснаците победят сега

Публикувано:

Правилно де, полуфинал. Абе аз си го представям направо като за финал... Ей, така заради Новичок. 

• Смея се 2
Публикувано:

Браво на хърватите! Най-после пратиха вкъщи тези нагли и самодоволни северноазиатци!!!
Но и хърватите ми скосиха нервите с тези пропуски! Главозамайващо владеене на топката, но не влиза и не влиза във вратата. Но, справедливостта възтържествува най-накрая!
Другото любопитно е, че гледахме мача заедно с жена ми, която е рускиня. И аз й казах, че това е демокрация. Обичам я, тя е рускиня и държи за Русия, но аз като българин съм с цялото си сърце за Хърватия. А, тя отговори, че тя разбира демокрацията по друг начин, ако хърватите бият, ще спя в детската спалня в Копривщица. 😁😁😁 Поне иима добро чувство за хумор, но знае, че няма такъв шанс да поддържам Русия в какъвто и да е спорт.

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.