Прескочи до съдържание

Световно първенство в Русия 2018г + игра

П.Кръстев

Препоръчани мнения

Публикувано:

Исках руснаците да паднат с автогол в последната минута, но и с дузпи става. Стигнаха повече, отколкото заслужаваха.

• Харесвам 2
  • Браво 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 27 минути , Crazy Horse каза:

тези нагли и самодоволни северноазиатци!!!

Познаваш лично всеки един от руските футболисти и затова си написал, че са нагли? И друг нефутболен въпрос, който ми се иска да задам - разполагаш с информация, че всички те са родени в северната азиатска част на Русия?

• Харесвам 6
  • Браво 4
  • Смея се 2
Публикувано:

Заето от @bay_kolio oт съседната тема:

Путин се среща с руския отбор след победата. Накрая на срещата пожелава на всички "Късмет," но на английски. 
- И така момчета Гуд Лак!

Един от футболистите обаче недочул:

- Гуд Лак ли казахте или Гулак?

- От вас зависи момчета...

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:

Честито на хърватите!

Ще стискам палци да станат световни!

Съвет: Не се женете за рускини, ако не искате да намразите Русия😁

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 35 минути , Crazy Horse каза:

Браво на хърватите! Най-после пратиха вкъщи тези нагли и самодоволни северноазиатци!!!
Но и хърватите ми скосиха нервите с тези пропуски! Главозамайващо владеене на топката, но не влиза и не влиза във вратата. Но, справедливостта възтържествува най-накрая!
Другото любопитно е, че гледахме мача заедно с жена ми, която е рускиня. И аз й казах, че това е демокрация. Обичам я, тя е рускиня и държи за Русия, но аз като българин съм с цялото си сърце за Хърватия. А, тя отговори, че тя разбира демокрацията по друг начин, ако хърватите бият, ще спя в детската спалня в Копривщица. 😁😁😁 Поне иима добро чувство за хумор, но знае, че няма такъв шанс да поддържам Русия в какъвто и да е спорт.

Вече си знаем, че си русофоб, само не мога да разбера, защо тогава си избрал за жена " самодоволна северноазиатка".

Прекаляваш с епитети.

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 12 минути , Брани каза:

И друг нефутболен въпрос, който ми се иска да задам - разполагаш с информация, че всички те са родени в северната азиатска част на Русия?

Манталитет 😉 не географията го определят

• Харесвам 1
Публикувано:

Като ви чета, не забелязвам много-много да коментирате футбола.

Ще кажа само, че това е едно от най-интересните първенства, с хубави мачове, много голове, добро съдийство и добра организация!

А първият гол на руснаците тази вечер беше направо гениален! 

• Харесвам 8
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 11 минути , Petkan каза:

Честито на хърватите!

Ще стискам палци да станат световни!

Съвет: Не се женете за рускини, ако не искате да намразите Русия😁

😁Според мен, рускините са едно от малкото положителни неща в Русия. Аз съм живял там една година, примерно, и знам за какво става въпрос.

преди 14 минути , Брани каза:

Познаваш лично всеки един от руските футболисти и затова си написал, че са нагли? И друг нефутболен въпрос, който ми се иска да задам - разполагаш с информация, че всички те са родени в северната азиатска част на Русия?

Брани, наглостта си личи от километри. Трябва ли да познаваш лично Неймар, за да прецениш, че е нагъл?! Същото е и с руските футболисти, груби, нагли, самодоволни. Всъщност, имам студентка, която работи на рецепцията на хотел, който често посреща футболисти и тя ми потвърди мнението и за Неймар и за някои от руснаците. Между другото горепосочената студентка ми сподели, че примерно от барселонските футболисти най-много се е впечатлила от Ракитич. Винаги любезен и никога груб или нагъл. А, Русия си е основно в Северна Азия и това се отразява на манталитета. Е, някои от футболистите са родени в по-южни части на Азия, добре - Габулов, Дзагоев. Е и?

Остави това! Важното е, че Хърватия, един прекрасен балкански отбор продължава!!!

Публикувано:
преди 5 минути , Crazy Horse каза:

Брани, наглостта си личи от километри. Трябва ли да познаваш лично Неймар, за да прецениш, че е нагъл?! Същото е и с руските футболисти, груби, нагли, самодоволни. Всъщност, имам студентка, която работи на рецепцията на хотел, който често посреща футболисти и тя ми потвърди мнението и за Неймар и за някои от руснаците. Между другото горепосочената студентка ми сподели, че примерно от барселонските футболисти най-много се е впечатлила от Ракитич. Винаги любезен и никога груб или нагъл. А, Русия си е основно в Северна Азия и това се отразява на манталитета. Е, някои от футболистите са родени в по-южни части на Азия, добре - Габулов, Дзагоев. Е и?

Остави това! Важното е, че Хърватия, един прекрасен балкански отбор продължава!!!

Тъй като коментираш нефутболни факти, само ще ти кажа, че Неймар може и да ти се вижда нагъл, ама има много красиви очи!  

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , но нейм каза:

ама има много красиви очи!  

Богат грозен нЕма, няма какво да го обсъждаме физически. 😂

• Смея се 4
Публикувано:
В момента, tch каза:

Богат грозен нЕма, няма какво да го обсъждаме физически. 😂

Що па да го обсъждаме духовно? Нагъл ли бил, скромен ли? Не е на терена, за да го оценяваме по характер, нито по манталитет!

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , но нейм каза:

Не е на терена, за да го оценяваме по характер, нито по манталитет!

Ем, само това ни остана, защото лежа през останалото време.

• Смея се 1
Публикувано: (редактирано)
преди 20 минути , но нейм каза:

Като ви чета, не забелязвам много-много да коментирате футбола.

Ще кажа само, че това е едно от най-интересните първенства, с хубави мачове, много голове, добро съдийство и добра организация!

А първият гол на руснаците тази вечер беше направо гениален! 

Относно първенството съм абсолютно съгласен! За първия гол на руснаците също-гениален!

А сега ще се опитам да разсъждавам малко върху всичко случило се на терена в мача:

Руснаците се браниха добре и с малко късмет можеха и да стигнат до полуфинала,но тук трябва да наблегнем на думата бранеха .Освен гола на Черишев в нападение нищо.За сметка на това хърватите впечатляват с комбинации,пасове и дисциплина.Модрич бе неудържим,но се чудя защо чак в продълженията показа това? Много,ама много лошо впечатление ми правят двата бека на хърватите-връщат постоянно топката назад въпреки,че са дублирани винаги по крилата.Ако започнат да подават напред вместо назад ще видите какво чудо ще стане-лесни победи за хърватския отбор.

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 7
Публикувано:

Манталитетът на Неймар е ясен, да падна аз за дузпа, а може и да мине номерът.😁

Но, иначе по футболната тема, с 1/4 финалите нещо се поизложих с прогнозите. Познах само 2 от полуфиналистите - Белгия и Хърватия, но Франция и Англия не ги предвидих.
Сега за полуфиналите продължавам да твърдя, че Белгия и Хърватия ще победят и ще стигнат до финала, но няма да се учудя, ако един или двата ми фаворита се провалят на полуфиналите. Хърватите направиха много пропуски днес и ако продължат така срещу Англия, няма да се учудя ако бъдат попарени от английското нападение. Белгийците също се оливат в защита доста често и действат безотговорно. Мачовете ще са много оспорвани. Нека по-добрите да продължат!

• Харесвам 2

Искам искрено да благодаря на всички,които участваха в играта и превърнаха световното освен в забавление и в надпревара!

Искам и да благодаря на всички,които ми честитиха победата още преди да е свършила играта,и дано не прозвучи нескромно,ама много се радвам,че успях да победя и то доста преди да свърши първенството!

П.П. @Sun4o -и ти се представи доста добре!!!

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 4
  • Браво 4
Публикувано:

@Roberto Baggio също заслужава поздравления. Мисля, че има най-висок процент познати мачове, но при бонус въпросите я е свършил като карпатските вълци 😅 (надявам се сравнението не идва твъде грубо, ако е така може да се изтрие мнението)

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:

@tch-достоен съперник си! Също и @Duke и @lamerz1912,както и Основателя,който по едно време даже поведе,но съвсем за кратко, и като цяло играта си бе супер!

• Харесвам 1

Пропускате @Petkan, който също като мен страда от синдрома да не играе против симпатиите си май.

Така доста мачове изпуснахме... особено с жалката Аржентина, на която аз лично преди всеки мач сменях прогнозата, както и на някои други мачове, но...предпочитам да гледам мача с надежда моя отбор да победи, отколкото да стискам палци за познат знак или резултат.

Ето затова @krasen_denev е най-заслужен победител - твърд е като казанлъшка стомана, няма поддаване на излишни емоции😀

А относно коментарите по-горе - това е най-интересното Световно, което някога съм гледал, а ми е 10-то, иначе не съм дърт😀. Уникални мачове и обрати, включая снощния полуфинал с участието на досега скучната Русия, страхотни бяха и те. И ако шведите не бяха се панирали и другия щеше да е доста завързан.

И стига сте плюли Неймар - идете вас да ритат като толкова знаете. Може да симулира, но и доста го ритат. Така симулациите донякъде стават логични и той гледа да се предпази. Имайте предвид, че неговата физика не е като на Роналдо и ударите са доста по-болезнени. Отделно, че в съблекалнята (ако някой е бил вътре) на съперника заповедта е една - спирайте Неймар със всякакви средства, важното е да не играе с топка. Щото като я барне, ако му играят чисто - жална им майка...Малко късмет не им стигна срещу Белгия, иначе бяха супер стегнат и силен отбор бразилците, не знам защо никой не го вижда, а само силната игра на белгийците се отчита.

Редактирано от Sun4o
  • Харесвам 1
  • Браво 3
Публикувано:
преди 8 часа, krasen_denev каза:

Искам искрено да благодаря на всички,които участваха в играта и превърнаха световното освен в забавление и в надпревара!

Искам и да благодаря на всички,които ми честитиха победата още преди да е свършила играта,и дано не прозвучи нескромно,ама много се радвам,че успях да победя и то доста преди да свърши първенството!

П.П. @Sun4o -и ти се представи доста добре!!!

@krasen_denev, аз много не се интересувам от футбол, ама хвърлям по едно око в темата. Браво и честито!

• Харесвам 1
Публикувано:

Честито и от мен на @krasen_denev за победата! 👏Хубава игра се получи. Аз съжалявам, че проспах бонус играта, можеше да съм по-напред в класирането, но здраве да е. 🙂 Що се отнася до вчерашните мачове, руснаците напълно заслужено отпаднаха. Не може пред вратата да го играеш "отбраната на Ленинград", а напред каквото стане и да чакаш успех. С изключение на първия мач, във всички останали "Сборная" изглеждаше по този крайно неприятен за мен начин. За Швеция - Англия, тук англичаните категорично надиграха един глътнал гипса шведски тим, даже си мисля, че това 2:0 е най-малкото с което шведите се отърваха. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Тези полуфинали не мога да ги прогнозирам - от едната страна са най-силните отбори, като отделни футболисти, от другата представящите се много над очакванията англичани, които за пръв път от повече от 20 години показват някакъв отборен дух и не се подават на емоции и Хърватска, които на теория имат най-силната средна линия, но пък нямат нападатели, които да се въпозлват от това, и физически едва изкараха последните 2 мача, което ще им натежи в сряда. 
Франция на теория са фаворит, ако ще и само заради Канте, който просто обира всички грешки и спира всяка потенциална опасност. Интересно е, дали Дешан му се доверява толкова, че може да си позволи тези тактически волности, в полза на атаката, или е късмет, че има такъв футболист, който да спасява ситуацията. Разбира се срещу "двойната" заплаха от КДБ и Азар ще му е по-трудно. 

Що се отнася до играта - вече честитих на победителя, а аз се включих с 1 ден и 4 мача по-късно, респективно без бонуси и със стабилно изоставане. Наваксах доста, ама в третия кръг от групите много се издъних и после, като се включиха бонус точките изпаднах много надолу. Все пак беше забавно, а и има още 4 мача, но от тук нататък вече си е, все едно да познаеш, че Япония ще бие Колумбия 😉 
Само да добавя, че с едни приятели имаме лига в официалния "предиктор" на фифа, но там точкуването е доста по-абсурдно от тук. Като изключим бонус точките, които се дават предварително и променят драстично нещата (нямам предвид, че не участвам, а си спомням как беше на преди 2 години), схемата с точкуването е доста проста, ясна и логична, макар за точен резултат да е добре да се взима малко повече от 1 точка разлика. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Какъв празник за футбола. Този подчертано дърварски отбор най-накрая отпадна и то по възможно най-болезнения начин. Както многократно казах, хърватите са ЦАРЕ на излагането и бяха доста близо до това. Как може тази Русия да ти повежда и в крайна сметка да залагаш всичко на дузпите? 😳 Половината им играчи си водят топката с корите, а за малко да се бяха класирали на полуфинал 😲

Хърватите дано да се стегнат малко и да играят както могат, че идват другите дървета, които вчера пак бяха умопомрачители. 

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Тотална доминация на @krasen_denev в играта. Огромна разлика и при това мачка не само в редовните прогнози, но и в бонусите, които бяха прогнозирани доста на сляпо още преди да видим как ще се представят отделни отбори в първите мачове. То и разликата в точките си го показва, направо ни смачка. 

От оставащите отбори аз ще съм за белгийците, може би от самото начало показват супер стабилна, сериозна и ефективна игра - без някакви лиготии, без да правят тежки сметки срещу Англия, а в момента когато беше нужно да се окопитят от внезапен удар срещу Япония го направиха като по-учебник. Със сигурност най-заслужилия отбор от показаното до момента според мен. Хърватите също са ми симпатични, но не искам да печели отбор, който два пъти (поне) е продължил с дузпи. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Оф, ще си изям ушите, този Жиру е голям куц кон. Един точен удар няма, а само него търсят, уууууу … Белгийците се представят добре, но някак съм за Франция. Мбапе ми топли сърцето, толкова талант, такава бързина, дано вкара някой и друг гол.

Публикувано:

Бях за белгийците, но французите заслужено подължават. Имаха и малко повече късмет, но и тактически играха по-мъдро. Само към края ме подразниха с тези мръсни трикове за бавене, особено на Мбапе. Но, какво да се прави и това вече явно е част от играта. Куртоа беше невероятен, но белгийското нападение направи много пропуски!
Истинска наслада беше за мен този полуфинал. Два европейски отбора с интелигентна и колоритна публика от две прекрасни държави, които обожавам и играха атрактивен футбол. Какво повече мога да искам?!

Вече чакам с нетърпение утрешния полуфинал и се надявам поне другите ми любимци хърватите да достигнат финала.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.