Прескочи до съдържание

Световно първенство в Русия 2018г + игра

П.Кръстев

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
преди 11 минути , cybersimo каза:

Може ли @П.Кръстев или @Георги да потвърдят дали всички участници са от форума, каквото беше условието за участие?

Поне на мен няколко от имената са ми напълно непознати...

Проверката ми показва, че с долните имена няма регистриран акаунт във форума:

Hristian

Kliment

Teshkar

yanko27

Raybeer (това най-вероятно е  Raybeez 🙂 

Така или иначе ако не се идентифицират  няма да ги вземем под внимание при крайното класиране и готово 🙂 Ако пък наистина са хора от форума - има възможност за смяна на ника.

Редактирано от П.Кръстев
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 минути , П.Кръстев каза:

Проверката ми показва, че с долните имена няма регистриран акаунт във форума:

Hristian

Kliment

Teshkar

yanko27

Raybeer (това най-вероятно е  Raybeez 🙂 

Така или иначе ако не се идентифицират  няма да ги вземем под внимание при крайното класиране и готово 🙂 Ако пък наистина са хора от форума - има възможност за смяна на ника.

yanko 27 може да е Янко Велков,

Teshkar вероятно е  Щастливеца... преди ника му беше това, но се преименува. Да си потвърдят ще е добре 🙂 

• Харесвам 3
Публикувано:

Всичките са си наши хора, с леки технически грешки или изписване на кирилица/латиница 🙂 

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте,

Аз съм Raybeer, просто имам предишна регистрация, защото играя и с други приятели, а там традицията ни е леко да си променяме никовете в някаква шега. 🙂

Публикувано:

Има нещо сбъркано в класацията. След като резултата е 5-0, на второ място трябва да са хората с 4-0, след това 3-0 и т.н. 

Сегашното класиране е просто абсурдно. Всеки прогнозирал гол за Саудитска Арабия трябва да е класиран дори и след прогнозите 1-0 за Русия

Публикувано:

Не съм виждал скоро толкова слаб отбор на световно първенство! Саудитите ги нямаше никакви на терена.Смешна защита,нападение ялово а пък халфовете цял мач гледаха гърбовете на руснаците.Не могат два паса да си подадат.Браво на руснаците! Възползваха се максимално и стартираха чудесно!

преди 3 минути , cybersimo каза:

Има нещо сбъркано в класацията. След като резултата е 5-0, на второ място трябва да са хората с 4-0, след това 3-0 и т.н. 

Сегашното класиране е просто абсурдно. Всеки прогнозирал гол за Саудитска Арабия трябва да е класиран дори и след прогнозите 1-0 за Русия

Няма нищо сбъркано.След като няма познал точния резултат а само крайния изход от мача,класирането е направено по азбучен ред.

• Харесвам 2
преди 5 минути , krasen_denev каза:

Няма нищо сбъркано.След като няма познал точния резултат а само крайния изход от мача,класирането е направено по азбучен ред.

В това няма никакъв смисъл. Ако има човек по-близко до крайния изход - разбира се, че този човек трябва да е по-напред в класирането

Редактирано от cybersimo
преди 4 минути , cybersimo каза:

В това няма никакъв смисъл

Защо да няма? В правилата на играта изрично е посочено за какво се дават точки.За приблизителни предположения/резултати не се дават точки и съответно няма значение дали арабите са вкарали гол или два. 😉

@Фичо ме е изпреварил!

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 1
Публикувано:

Аз разбирам какво пише в правилата. Но поне класирането трябва да е според приблизителните прогнози. 

Как може човек познал 4 гола за Русия да е на същата позиция, като друг прогнозирал един гол за Русия. 

За какво са точните резултати тогава? По-добре да се дават точки за познат знак само

Публикувано:
преди 5 минути , Petkan каза:

Рашъните показаха на 31 магеланци, че никой не разбира от футбол 😜

Аз бях толкова близо....

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 52 минути , cybersimo каза:

Както съм написал на първа стеаница, правилата не са толкова сложни, има 3 възможности:

- познат точен резултат - 4т

- позната голова разлика - 3т

- познат точен резултат - 2т

Затова всички, които сме поснали изхода от мача сме с 2 точки. 

Иначе мача ме изненада, очаквах да е много по-слаб. Саудитска Арабия не ги чака нищо хубаво нито срещу Уругвай, нито срещу Египет с тази игра.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , П.Кръстев каза:

Както съм написал на първа стеаница, правилата не са толкова сложни, има 3 възможности:

- познат точен резултат - 4т

- позната голова разлика - 3т

- познат точен резултат - 2т

Затова всички, които сме поснали изхода от мача сме с 2 точки. 

Иначе мача ме изненада, очаквах да е много по-слаб. Саудитска Арабия не ги чака нищо хубаво нито срещу Уругвай, нито срещу Египет с тази игра.

преди 39 минути , cybersimo каза:

Аз разбирам какво пише в правилата. Но поне класирането трябва да е според приблизителните прогнози. 

Как може човек познал 4 гола за Русия да е на същата позиция, като друг прогнозирал един гол за Русия. 

За какво са точните резултати тогава? По-добре да се дават точки за познат знак само

Публикувано:
преди 1 минута , cybersimo каза:

Не, не е по-добре да се дават точки само на познат знак защото така ще се ощетят хората, които са познали точния резултат. Отделно се дават точки и за тези, познали головата разлика. Всичко останало е познат изход от мача, без да се задълбава кой колко е близо/далеч от резултата

• Харесвам 2
Публикувано:

Е, днес вече би трябвало има интересен мач...., въпреки да ми се струва, че може да се окаже по-скоро затворен и ще внимават повече да не паднат, отколкото да се напъват да бият ... 🤔 
Португалия-Испания имам предвид.

Публикувано:
преди 13 минути , Фичо каза:

Е, днес вече би трябвало има интересен мач...., въпреки да ми се струва, че може да се окаже по-скоро затворен и ще внимават повече да не паднат, отколкото да се напъват да бият ... 🤔 
Португалия-Испания имам предвид.

Както споменах още по време на Европейското 2016 г., резултатът не е от значение, искам да видя Гела разреван.

• Харесвам 1
  • Браво 2
  • Смея се 1
На ‎14‎.‎6‎.‎2018‎ г. в 8:53, Брани каза:

🙂

обява.jpg

На ‎14‎.‎6‎.‎2018‎ г. в 10:53, Фичо каза:

Брани, много работа ще ти се отвори!   😁

Не мога да го оставя в такава беда. 😉

@Брани, с теб съм.☺️

Редактирано от ven62
  • Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 38 минути , ven62 каза:

Не мога да го оставя в такава беда. 😉

@Брани, с теб съм.☺️

Ти внимавай,булка ти да не чете тука...

• Смея се 1
Публикувано:
преди 4 минути , AlexandraKo каза:

Ти внимавай,булка ти да не чете тука...

Не бе, аз имам предвид организиране на online вечеринки с анализ на турските сериали. Много съм подготвен.

За Брани - индийските, че там имам пропуски.

----------

Умирам от кеф да им спамя футболната тема. 😀  ( Имаше преди време още една - почната от Duke за ЦСКА като начин на живот , още ме е яд, че я изпуснах)

...

Но спирам, спирам, щото @Георги ще ми изтрие акаунта във форума. 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Zaro каза:

Както споменах още по време на Европейското 2016 г., резултатът не е от значение, искам да видя Гела разреван.

Той поплака на финала, ама французите бяха от страната на булката 😉

Иначе първият мач голяма скука, като нищо руснаците на прескочат групата.

А испанците като нищо да загубят, с тая смяна на треньора преди 2-3 дена....

преди 1 час, tch каза:

😉

Иначе първият мач голяма скука, като нищо руснаците на прескочат групата.

А испанците като нищо да загубят, с тая смяна на треньора преди 2-3 дена....

Бе, по правило руснаците като бият в група на световно с поне 4 гола разлика, не я прескачат (справка - ония мачове с Камерун в Италия'90 и САЩ'94. Изключението е побоят им над Унгария в Мексико'86, но там ядрото на СССР си беше от Динамо Киев, така че не се брои. Пък и то там бяха тръгнали да стават световни шампиони, едва ли не, а белгийците ги клъцнаха на 1/8-финал.

Аз поне се надявам тоя път да продължат.

Колкото до мача довечера... Играят Кристиано Роналдо срещу разни други от Реал Мадрид... да се чуди съдията, кого да подпира повече 😄 

Редактирано от master_of_germs
  • Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.