Прескочи до съдържание

Световно първенство в Русия 2018г + игра

П.Кръстев

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 минути , Фичо каза:

E, честито на франсетата, жалко за хърватите, можеше и другояче да се развие финалният мач, имат страхотно поколение и играха прекрасно . 

Франзуците си бяха взели поука от ЕП и тук не допуснаха грешки, въпреки че не ги харесвам е редно да го отбележим. Иначе е страхотно, че Белгия и Хърватия достигнаха 1/2-финалите малко разнообразие не е излишно.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 9 минути , tch каза:

Франзуците си бяха взели поука от ЕП и тук не допуснаха грешки

Съдията и той (волно или неволно) също не допусна грешка. Кви са тия хървати, че да се напъват за нещо.

Няма как да честитя победата на Франция. Гризман от любимец ми се превърна в поредния омразен симулант. Французите от нула удара вкараха два гола до почивката. Да, имат някои страхотни футболисти, но без феърплей едва ли ще станат любимци на някого.

Край на играта. Честито на @krasen_denev!

• Харесвам 4
Публикувано: (редактирано)

А аз за първи път (на финала) играх против харесвания от мен отбор...но какво да се прави, целта беше второто място. 

Поздравления и от мен за участниците!

П.П. И все пак, друго си е да познаеш The World Champion...😎. Само аз и съдията го знаехме де😀

Редактирано от Sun4o
  • Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано: (редактирано)

Честито на @krasen_denev и от мен - страхотно представяне! Поздравления и за неговите достойни съперници - @tch и @Sun4o!

Ако трябва да съм честна, страшно много се забавлявах и съм тъжна, че първенството приключи, а с него и нашата надпревара. Някой да знае кога отваря регистрацията за Евро'2020 ? 😉

Редактирано от Roberto Baggio
  • Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано:

Честито на печелившите, разпределихме медалите и купите и тук 🙂 Понеже явно е рано и още спя малко, надявам се точния брой мили да са били преведени по профилите. 

Публикувано:

Честито на Франция, просто бяха по-класния отбор, колкото и да ми се искаше хърватите да направят чудото. Още преди световното французите ми бяха фаворита за титлата.

• Харесвам 2
Публикувано:

Честито на Франция, очаквана титла. Умна игра, взеха си поуки от издъненото Евро2016. Имаха най-силните играчи, заедно с Белгия, използваха си силните страни и не рискуваха излишно. Снощи вкараха 2 спорни гола, но второто се реваншираха, като изключим "Кариус" момента, Хърватска нямаха нищо.
A, aз понеже така и така бях много изостанал в играта, реших да играя последните 2 мача "наобратно", ако стане изненада, ама не стана 😄 

• Харесвам 1
Публикувано:

Българският вестник "Спортъ" в броя му от 18 май 1934 г., петък -- девет дни преди началото на Второто световно първенство (играно в Италия и спечелено от Италия)

37368016_10156621967830152_3909811881778

• Харесвам 4
  • Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.