Прескочи до съдържание

Световно първенство в Русия 2018г + игра

П.Кръстев

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 часа, cybersimo каза:

100% са влюбени

Прегледай и другите отзиви след мача и ще разбереш. Не разчитай на един коментар, коментаторите са 99% пристрастни (за справка: Борис Касабов по време на мач на Реал Мадрид)

Роналдо е от футболистите, които най-много ненавиждам и португалските футболисти като цяло, но да кажеш, че вчера нищо не са играли....хич не съм съгласен. Аз пък твърдя, че това беше най-силният им мач някога, който аз съм гледал. А омразния ми Роналдо ги попиля. И дузпата си е дузпа, Начо много добре знае какво прави цигането в наказателното поле, къде се хвърля.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 10 часа, lyusi каза:

Е тук ще си позволя да не се съглася. Всичко зависи от гледната точка.

С кое не си съгласна -играта или футболистите? Щото Роналдиньо беше грозен,  но твореше като Бог.

А за Бразилия от 1982 година мога да говоря до утре.

• Харесвам 1
Публикувано:

Дузпата си беше дузпа отвсякъде. Както и фаула за последния гол. И двете положения си бяха изработени от него. Това си е част от съвременния футбол, за съжаление. Не харесвам Роналдо, ама хич. То пък кой ли го харесва... Въпреки че доста се промени през последните години и докато преди падаше и от полъх на вятъра, сега си "изработва" фауловете. Но си е гений, не може да му се отрече. А точно в този мач беше и човекът-отбор и резултатът се дължи единствено и само на него. Нека не си затваряме очите за истината. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Искам да кажа, че на мен играта ми хареса, някои от футболистите също 🙂. Имаше красиви голове от двете страни /двата на Диего Коста и последният гол на  Роналдо за мен бяха много красиви/, имаше интрига до края.

А за Роналдиньо и Бразилия пък съм напълно съгласна:)

Публикувано: (редактирано)

Това да се правиш на маймуна и да си “изработваш” фаулове и дузпи не мога да нарека красив футбол. Нито съвременен.

Това ли трябва да е целта на футболистите като излязат на терена?

Докато продължават да се толерират такива неща от съдиите, аз ще продължавам да се отвращавам. Не едно, а по 10 видео-повторения да им сложат заслужават. И за симулация да им дават червени картони и да ги наказват например по 5 мача - тогава да видим ще има ли симулации.

С изключение на “изработените” положения - Португалия друго не са показали.

Твърдението ми е, че Испания играха в пъти по-добре. 

Има още мачове - тепърва ще им гледаме цирка

Редактирано от cybersimo
  • Харесвам 2
Публикувано:

Регистрирах се току що, влизам с ден-два закъснение, макар да не обичам да правя прогнози, ама майтап да става 🙂 
И да се изкажа и аз за снощи - имаше момент, който ми дава надежда - при първия гол на Диего Коща, може и да имаше фаул, НО Пепе се просна, като застрелян и се хвана за главата, а Диего го пипна по гърдите. Видео асистента вижда явна симулация в поведението на Пепе и оставя играта като чиста.
Толкоз от мен, приятни емоции и наздраве на тези, които не са на работа

@cybersimo и аз не съм съгласен с теб.Снощният мач бе страхотен и заслугата е на един отбор-Испания и на един играч-Роналдо.Не говорим кой кого харесва а конкретно за мача игран снощи.Отбора на Португалия е съставен от млади момчета,които са далеч от класата на звездите на Испания/изключвам Роналдо/.Контрите им бяха убийствени и се развиваха на такава скорост,че испанците само гледаха гърбовете им.Естествено,Испания бяха по-добрият отбор,но испанските играчи са звезди във водещите световни отбори и е нормално да са по-класните на терена.На мен ми хареса борбеният дух на Португалия и останах супер доволен от това ,което гледах.

@Sun4o страхотен коментар от човек непонасящ Роналдо

преди 2 часа, Petkan каза:

А точно в този мач беше и човекът-отбор и резултатът се дължи единствено и само на него. Нека не си затваряме очите за истината. 

Ето този коментар е абсолютната истина за играта му снощи!

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 7

Като гледам прогнозите ни (всички до една за победа на Франция и то с поне 2 гола разлика) и мъката на франсетата през първото полувреме, за втори път от началото на първенството ми се струва, че май разбираме повече от пътешествия, отколкото от футбол 😜

ВАР в помощ на магеланци 😀

Редактирано от Petkan
  • Харесвам 3
  • Смея се 4
Публикувано:

След този мач,французите вече не са ми симпатични. Лука Ернандес цял мач се търкаля по терена, въпреки че фаловете срещу него не бяха някаква бруталия.Постъпката на Толисо я оставям без коментар......само страхливците правят това-резонно Дешан го извади в следващата минута.

Слаба,много слаба Франция!!!

Браво на @Roberto Baggio!!! Страхотни 5 от 5!!!

• Харесвам 1

Тц, тц изтървах първите мачове... 

Според мен Колумбия имат потенциал за сензация, а Аржентина за грандиозен провал. Естествено и Англия, но това няма да е нещо ново.

П.П.Вече не мога и бонуса да сложа. Идеално...

Редактирано от ACM
Публикувано:

Днес имах съботно дежурстяво и изтървах всичките мачове. А ще пътувам довечера, та ще пропусна и Хърватия-Нигерия 😕

По тоз повод нека си припомним, какво се случи преди 4 години, когато хърватите за последно срещнаха африкански отбор 😄 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, cybersimo каза:

@Polina засега е познала най-много мачове! 😂

@Roberto Baggio много подходящо потребителско име 👏

Не оставяте човек да иде на море... 

Айде, готова съм. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Като гледам как играят Хърватия и Нигерия, все повече съм сигурен, че  Исландия ще са на осминафинал. 🙂

• Замислям се 1
Публикувано:

Как може да съм толкова смотан, днес забравих да напиша прогноза за Франция - Австралия. Сигурни поне 2 точки....

• Шок 2
Публикувано:
преди 2 часа, Костов каза:

Като гледам как играят Хърватия и Нигерия, все повече съм сигурен, че  Исландия ще са на осминафинал. 🙂

Трудно е от един мач да се правят изводи. Те Аржентина ако пропускат така в мача с Хърватия ще загубят.

• Харесвам 4
Публикувано:

От FB-стената на едни приятел, който живее в Щатите:
" Все едно Тръмп вече е построил Стената - няма жив мексиканец по улиците" 😄 

• Харесвам 2
  • Смея се 6

Явно на германците не им е писано да побеждават в Москва. 😄 

Редактирано от Костов
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 34 минути , tch каза:

Изненадата на турнира за сега. Намирисва ми на 1/8-финал Бразилия-Германия.

Намирисва ми на бразилски сметки и почти съм сигурен,че ще се опитат да избегнат Германия,пускайки на Сърбия.Но всичко това ще зависи от мача започващ след малко.

Публикувано:
преди 3 минути , krasen_denev каза:

Намирисва ми на бразилски сметки и почти съм сигурен,че ще се опитат да избегнат Германия,пускайки на Сърбия.Но всичко това ще зависи от мача започващ след малко.

Мисля, че по-важен ще бъде мача Германия-Швеция. Бразилия имат един ден по-рано мач с Коста Рика и не ми се вярва да легнат. Виж ако Германия загуби срещата с Швеция, тогава ще има големи сметки.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.