Прескочи до съдържание

Световно първенство в Русия 2018г + игра

П.Кръстев

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
На 14.06.2018 г. в 8:53, Брани каза:

🙂

обява.jpg

Брани, ти откакто пусна обявата нещо се умълча ... 🤔
Предполагам понеже не можеш да насмогнеш ... 🙄

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:

С такава игра не виждам нито португешите, нито Испания да могат да бият руснаците на осминафинал ...🤔

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , Фичо каза:

С такава игра не виждам нито португешите, нито Испания да могат да бият руснаците на осминафинал ...🤔

Сайким руснаците са показали някаква кой знае каква игра. Вчера, първият гол автогол от наглед безобидна ситуация, третият става след пас от поне 50 метра.

Публикувано:

За мен руснаците го карат основно на адреналин и мускули. Никак не съм впечатлен от тях, въпреки наглед страхотните резултати. Португалците и испанците също яко са глътнали бастуна. Въобще до момента никой от фаворитите не ме е впечатлил. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, П.Кръстев каза:

Тази вечер би било супер ако още един от фаворитите слезе на земята...  🙂 

🇭🇷 >🇦🇷

писАл съм го Х, да видим.

• Харесвам 1
Публикувано:

Може би това досега е един от най-заабвните мачове... Спокоен в първото и напрегнат във второто полувреме. Браво на Хърватите!

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 21 минути , tch каза:

Като се замисля, че да бързам да не изпусна бонус въпросите, заложих на тия лидави да станат шампиони 😂

Аз също... Ама на тия ливади са им сложили треньор-идиот да ги прави шампиони. Има нещо нередно вътре в отбора. Меси откровено демонстрираше разходка из парка. Игуаин и Дибала изтъркаха скамейката...

Радвам се за хърватите и бях сигурен, че няма да загубят този мач, но същевременно ме боли, че икони във футбола най-вероятно ще се простят със световното😞 Убеден съм, че вината е изцяло на това татуирано чучело, незнайно защо назначено за треньор на отбора!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 часа, П.Кръстев каза:

🇭🇷  🇭🇷>🇦🇷

Речено - сторено.  Хубавото е, че имах усещането, че Меси и компания ще са пълни палячовци. Дори не съм ги писал на 1/2 финал.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 час, Petkan каза:

Игуаин и Дибала изтъркаха скамейката...

По-странното, е че като влязоха нямаше особен живец в играта на отбора. Вече се бяха предали ли, или просто не играха като отбор, не знам. Ама с такова нападение да не можеш да вкараш гол....

• Харесвам 1
Публикувано:

Това е отборна игра, не само нападение. Защо на пейката са Ди Мария и Банега? 2 мача се мъчат да играят само през средата, най-опасното си положение направиха, при единствения опит по крилото. Аз пак ще кажа - преди 2 години, най-смешният отбор спечели, след като излезе от групата с 3 равни (с Исландия, Унгария и Австрия), а после спечели за пръв път в редовното време, чак на 1/2 финал и то срещу осакатен отбор на Уелс. Очевидно Аржентина са доста слаби, това се знаеше още от квалификациите и се потвърди последните месеци в контролите, но на такаива форуми, слабата (или силната) форма не винаги гарантира нещо. Адмирации за Хърватска - очаквах, че ще са силни, но давах повече кредит на Аржентина, срещу "играещ" отбор, очевидно съм грешал. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Това е най-слабата Аржентина, която аз съм виждал някога. Само като видиш какви имена са им титуляри и ти става ясно, че работата не е на добре. Кабайеро, Таляфико, Меса 😂, Перес 😳 и Масчерано, който е на 100 години вече и играе в... Китай 😀 Докато тия пичове се учат как да си водят топката, едни от най-добрите играчи в Серия А на позициите си (Дибала, Игуаин, Фацио) търкат пейката. А за по-лесно Икарди изобщо не е викнат, нищо, че вкара 29 гола в Италия. Просто Сампаоли се доказа като ужасно слаб треньор и мотиватор. 

• Харесвам 3
Публикувано:
На 21.06.2018 г. в 11:32, П.Кръстев каза:

🇭🇷 >🇦🇷

А защо не го заложи в прогнозата ти в играта?! 😜

Публикувано:
На 20.06.2018 г. в 7:13, Георги каза:

П.С. Нарочно не споменавам Исландия, да не ги окаръча...ама ето, може би ги окаръчих. 

😕 

• Смея се 1
Публикувано: (редактирано)
преди 10 часа, stormbringer каза:

Това е отборна игра, не само нападение. Защо на пейката са Ди Мария и Банега? 2 мача се мъчат да играят само през средата, най-опасното си положение направиха, при единствения опит по крилото. Аз пак ще кажа - преди 2 години, най-смешният отбор спечели, след като излезе от групата с 3 равни (с Исландия, Унгария и Австрия), а после спечели за пръв път в редовното време, чак на 1/2 финал и то срещу осакатен отбор на Уелс. Очевидно Аржентина са доста слаби, това се знаеше още от квалификациите и се потвърди последните месеци в контролите, но на такаива форуми, слабата (или силната) форма не винаги гарантира нещо. Адмирации за Хърватска - очаквах, че ще са силни, но давах повече кредит на Аржентина, срещу "играещ" отбор, очевидно съм грешал. 

Много точно казано. Напълно съвпада с моето мнение за португалците и Евротитлата им. Но сега са набрали самочувствие от тази титла и срещу Испания, лично за мен, бяха по-добрия отбор на терена, макар да знам мнението ви тук😀. Иначе и аз си ги понамразвам португезите, начело с капитана им, но...

А относно аржентинците, моята прогноза преди световното беше, че няма да излязат от групата. Но...не мога да играя срещу любимеца си и да давам погноза срещу него😀

Редактирано от Sun4o
  • Харесвам 1
Публикувано:

Това световно ми е малко като олимпийски турнир по футбол - предимно посредствени мачове.  Сега гледах дали могат да се паднат Сърбия и Хърватия (със съдия босненец, примерно), за малко цвят,  но е твърде тотаджийско.

Между другото, това ми е 10-то съзнателно световно, имам юбилей 😂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, Zaro каза:

Сега гледах дали могат да се паднат Сърбия и Хърватия (със съдия босненец, примерно), за малко цвят,  но е твърде тотаджийско.

Днес не ти ли стигна Сърбия с Албания?

преди 1 час, cybersimo каза:

Изпуснах точния резултат 1:1, но пък напълних сметката

Браво, но победата им беше малко калитарска, на сърбите спокойно можеха да им дадът дузпа.

• Харесвам 4
Публикувано:

Снощи двата "равни" мача не завършиха така 😄 Яд ме е за Коста Рика, нищо че го хванах на точен резултат. Щеше да е яко Бразилия да се издъни 

Публикувано:
преди 16 минути , stormbringer каза:

Яд ме е за Коста Рика, нищо че го хванах на точен резултат. Щеше да е яко Бразилия да се издъни 

И на мен ми се искаше да остане равен, но накрая като почнаха на всеки контакт да падат като заклани и да лежат за време ми стана противно и си помислих, че господ ще ги накаже и така и стана ...
Затова не ги долюбвам южно(централно)американските и латинските отбори - заради многото симулации, заради мръсните номера и неспортменските прояви, които се срещат много често при тях.🙁

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.