Прескочи до съдържание

Париж - София за 14.12

Препоръчани мнения

Някой има ли наблюдения приблизително за кои дати започват да стават по-скъпи билетите през декември от Европа към България? 
От около 10.12, от около 15.12 или чак към 20.12 и нататък? 
И по специално ме интересува Париж-София

Връзка към коментар
Преди 1 час, tch каза:

20ти вече са мнооого скъпи, 15ти гледам се пада уикенда, така че пак ще са високи цените 

Миналата година и мен така ме налъга за Брюксел и аз побързах да купя връщането на 33€, а после паднаха на 12€ 😩😭 

П.С. Само @ven62 ми липсва да се появи сега и да злорадства... 😄

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)
преди 53 минути , chandni каза:

Миналата година и мен така ме налъга за Брюксел и аз побързах да купя връщането на 33€, а после паднаха на 12€ 😩😭 

Нужно ми е едно свързващо прибиране BVA-SOF на 14.12 и се чудя дали може да се окаже тесла ... 🤔
И въобще не става дума да го търся за 15 или 20€, всичко под 60€ ми е пиремливо..

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар
преди 34 минути , Фичо каза:

И въобще не става дума да го търся pd 15 или 20€, всичко под 60€ ми е пиремливо

Бяхме купили билети до Шарлероа за по 2€ (15.12) и се чудехме дали ще падне връщането на 18-ти, което по спомени беше над 50. Мисля, че точно @tch ми беше отговорил, че след 15.12 е изключително слабо вероятно да паднат цените и когато паднаха до 33€, реших, че ми се ходи на коледни базари и ги купих... После цените, както казах, паднаха и до 12€, така че... Не е невъзможно и твоите да паднат, но гаранция няма... 🙂 Риск пИчели, риск губи!  😉

Редактирано от chandni
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 38 минути , Фичо каза:

Нужно ми е едно свързващо прибиране BVA-SOF на 14.12 и се чудя дали може да се окаже тесла ... 🤔
И въобще не става дума да го търся pd 15 или 20€, всичко под 60€ ми е пиремливо..

Ако свързващият ти полет е на CDG не е ли по-добре CDG-SOF (но все пак изисква нощувка в Атина) да ти свърши работа? Има билети по EUR 42.

Редактирано от koliob
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)
преди 4 минути , koliob каза:

CDG-SOF, но с нощувка в Атина не ти ли върши работа? Има билети по EUR 42.

Принципно върши, въпреки че ще сме след презокеански полет и да не дойде много уморително ...
Това с егейците ли е, аз го намирам за 60€ ...

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 40 минути , Фичо каза:

И въобще не става дума да го търся pd 15 или 20€, всичко под 60€ ми е пиремливо..

Само това летище ли е вариант?

Връзка към коментар
преди 5 минути , Фичо каза:

Принципно върши, въпреки че ще сме след презокеански полет и да не дойде много уморително ...
Това с егейците ли е, аз го намирам за 60€ ...

С егейците е. Не знам дали е по-уморително от комбинацията с трансфер CDG - BVA. А иначе за да стане EUR 42 по познатата схема jetcost.com.co -> lastminute.es многократно с VISA ELECTRON.

image.png.39c9f38433ac8e486fe7fca8083a6187.png

Но щом сте на Орли не е много удобно, въпреки, че има директен трансфер между летищата.

Редактирано от koliob
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
В момента, koliob каза:

С егейците е. Не знам дали е по-уморително от комбинацията с трансфер CDG - BVA.А иначе за да стане EUR 42 по познатата схема jetcost.com.co -> lastminute.es многократно с VISA ELECTRON.

image.png.39c9f38433ac8e486fe7fca8083a6187.png

Мерси, ще го имам предвид като опция. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 1 минута , Фичо каза:

Не, даже ние кацаме на Орли. 

Ако вземеш от там полет с прехвърляне, спестяваш време за трансфер и пари. Изиджет имат полети до много летища, от които да направиш връзка с Уиз или Раян.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 3 часа, Фичо каза:

Някой има ли наблюдения приблизително за кои дати започват да стават по-скъпи билетите през декември от Европа към България? 
 От около 10.12, от около 15.12 или чак към 20.12 и нататък? 
 И по специално ме интересува Париж-София

То зависи кога ги купуваш, колкото повече приближава, толкова по-скъпи. В смисъл, представи си една крива, която цялата се вдига нагоре с времето, а не някаква пределна дата, преди която не се вдигат.

От Лондон за 16.12 вече бяха зверски скъпи когато купувах миналата година.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.