Прескочи до съдържание

Коста рика за седмица - заслужава ли си?

Препоръчани мнения

Здравейте, магеланци!

Имам нужда от помощ. Мечтая за истинска джунгла и от всичко, което съм изчела най-много ми допада Коста Рика.

Груповите екскурзии са много скъпи за мен. 

Според вас дали си заслужава пътуване до там за една седмица?

Надявам се на евтини билети за директен полет, например от Мадрид до Сан Хосе, трансфер от летището до хотела....

харесала съм къщички във ферма до Фортуна - https://www.heliconiasnaturelodge.com/

Хотелът организира еднодневни екскурзии и забавления в района - вулкан Аренал, разходка във фермата ... виждат се в сайта на хотела.

Как ви се струва?

Връзка към коментар

Смътно си спомням, че няколко пъти сме ровичкали полети към Коста Рика и все не бяха от най-бюджетните 🙂 

И любезно повдигам темата. Има хора, които са били там, да не се крият!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 10 часа, Георги каза:

Смътно си спомням, че няколко пъти сме ровичкали полети към Коста Рика и все не бяха от най-бюджетните 🙂 

И любезно повдигам темата. Има хора, които са били там, да не се крият!

Да, чета всичко наред...явно няма да е евтино, но толкова много искам да отидем за сребърната ни сватбаа... 🙂 времето ще покаже...вярвам в чудесата и в себе си :)))

Връзка към коментар

Миналата година летях до Панама и оттам взехме полет до Сан Хосе, билета беше на доста разумна цена, някаква промоция на Луфтханса имаше през Амстердам... Иначе имаше вариант и с автобус до Сан Хосе, но губиш повече време, ако наистина имаш само 1 седмица не е оферта.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Cheap flights from Prague or Warsaw to Costa Rica from only €322!

Travel dates:
September – October 2018

Example dates from PRG: 16-27 Sep, 23 Sep – 3 Oct
Example dates from WAW: 23 Sep – 3 Oct, 3-18 Oct

Routing:
Prague – San Jose – Prague
Warsaw – San Jose – Warsaw

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/cheap-flights-from-prague-to-costa-rica-from-only-e361/

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ок е за 1 седмица, защо да не е ОК... 

Единствено мисля, че при толкова далечна дестинация билетите са по-скъпата част и за това по-дълъг престой би било по-добре. 

За мен (и моето семейство) най-хубавата част от Коста Рика беше Оса, за това и препоръчвам това място. Аренал и Мануел Антонио ни се видяха туристически и американски. Оса ми беше истинската, дива и прекрасна част от пътуването. За това и аз бих отишла само там. 

Обаче...ако не сте свикнали на диво може пък Оса да ви се види прекалено. Много зависи от очакванията и преживяванията до момента. 

Съвсем, съвсем отделно...Коста Рика не беше "моето място" като цяло. За дива Американска джунгла аз бих избрала Бразилия. Ако пък и Азия е включена - Лаос - диво, евтино, няма туристи. 

Връзка към коментар
преди 4 минути , Isa каза:

Ок е за 1 седмица, защо да не е ОК... 

Единствено мисля, че при толкова далечна дестинация билетите са по-скъпата част и за това по-дълъг престой би било по-добре. 

За мен (и моето семейство) най-хубавата част от Коста Рика беше Оса, за това и препоръчвам това място. Аренал и Мануел Антонио ни се видяха туристически и американски. Оса ми беше истинската, дива и прекрасна част от пътуването. За това и аз бих отишла само там. 

Обаче...ако не сте свикнали на диво може пък Оса да ви се види прекалено. Много зависи от очакванията и преживяванията до момента. 

Съвсем, съвсем отделно...Коста Рика не беше "моето място" като цяло. За дива Американска джунгла аз бих избрала Бразилия. Ако пък и Азия е включена - Лаос - диво, евтино, няма туристи. 

И ние харесваме дивото... не държим да е Коста Рика...много благодаря за помощта!!! Продължавам да чета 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, Таньо каза:

Благодаря! За Атланта нали е нужна виза?

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
преди 55 минути , bonboneva каза:

Идеята за Коста Рика ме отведе до резервация на круиз от Хавана 🙂 вече търся изгодни полети до там и обратно през март 2019

За сега най-добрата цена е с Ал Италия - около 460 евро с полет от Милано с един стоп, за 500 евро директен полет с Ер Итали отново от Милано.

Още един вариант за 4 - 18 март:

image.png.5481c9609dfe52f77d54b840088d21c5.png

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.