master_of_germs Публикувано: 13 юни, 2018 Сподели Публикувано: 13 юни, 2018 (редактирано) Здравейте! Търся билет за мой роднина, който е студент в Бостън. Става въпрос за следващия семестър. Тръгване на 3 септември - прибиране на 20 декември. Датите не са съвсем фиксирани, но не мисля, че е склонен да ги промени с повече от един ден. По-възможност да е само с едно прекачване и билетите да не са на различни резервации. Особено нежелателни са нисклотарифни компании, понеже той лети с повечко багаж и то музикални инструменти, за които ще си плати допълнително. В предни години винаги сме правили резервациите по това време на годината за горе-долу същите дати и цените са били по около 700 евро в сайта на Луфтханза, което за семейството е приемливо. Сега обаче виждам доста по-високи цени. Най-приемливото с разумен престой е на Бритиш Еъруейз - дава ми 1 038 долара в Orbitz. Полетите на Lufthanza са с около 50 доларта по-скъпи. Аз нямам кредитни карти, имам дебитни mastercard и VISA electron. Пробвал съм ги в няколко пъти за rumbo и edreams, но не стават. Семейството може и да имат кредитна, не съм сигурен, но няма да е различна от виза или мастъркард. Със сигурност не е дайнърс. Приемам съвети всякакви 🙂 Те са си навили на пръста тия дни да купуват. Съветвам ги да поизчакат. За мене са космически цени, ама не купувам за себе си. Просто се опитвам да помогна. Редактирано 13 юни, 2018 от master_of_germs 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 13 юни, 2018 Сподели Публикувано: 13 юни, 2018 Ако това помага , изместване на полета с по ден спестява около 100 $. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 13 юни, 2018 Сподели Публикувано: 13 юни, 2018 Не съм следил направлението, но за полети точно като прибиране от ваканция и Коледа, няма за кога да чакате да паднат цените, освен ако някоя компания не изненада с промоция точно в близките няколко дни. 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 13 юни, 2018 Автор Сподели Публикувано: 13 юни, 2018 преди 36 минути , neuromancer каза: Не съм следил направлението, но за полети точно като прибиране от ваканция и Коледа, няма за кога да чакате да паднат цените, освен ако някоя компания не изненада с промоция точно в близките няколко дни. Просто това упражнение го правим вече четвърта година и цените са доста по-високи в сравнение с предишните години 😕 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 13 юни, 2018 Сподели Публикувано: 13 юни, 2018 Ето една идея, но наистина не е ясно дали си заслужава. Полетите са на три отделни билета, но само в Париж трябва да се вземе багажа и да се чекира отново. Вариант само за връщането с 1 чекиран багаж: Варианти за отиването от Париж, като се лети само първата отсечка до Бостън (търсенето е през kayak.de -> opodo.de): С голям престой в Канада: И с доста по-разумен престой: и връзката от София до Париж пак с един чекиран багаж: Не знам дали си заслужава неудобството за вземане на багажа и ново чекиране, както и риска полета на BgAir да закъснее. Екстрата е, че има допълнителен вариант за връщане по-рано поне до Париж. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения