Oshko Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 (редактирано) Според мен ако целта е снимка с Магеланец на нея и сега сме напълнили картата. Интересното с един предмет е, че си е предизвикателство. Редактирано 30 октомври, 2013 от Oshko 3 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 Край! Гласувам за отварячка за бира! Ще намерим/направим някоя, която може да се украси с логото на форума. А капачките могат да пристигат в България и да влизат в състава на колекция, която със сигурност ще радва доста магеланци И аз мислех нещо такова - като паспорт, където да се поставят печати, но ще се изпокъса сравнително бързо. А и не е устойчиво на намокряне с бира Това с капачките, които да се събират в една обща колекция, хич не е лоша идея, ама по-скоро приляга като отделна локална инициатива на ценителите биропойци във форума 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 Това с капачките, които да се събират в една обща колекция, хич не е лоша идея, ама по-скоро приляга като отделна локална инициатива на ценителите биропойци във форума да, щото някои могат да искат да се включат с тапи от вино или шампанско 1 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 Честно казано не бих искала да е един предмет който ще си го менкаме. Ами ако реша от днес за утре или за вчера да пътувам как ще да стане това пре-предаване. Да не говорим и че трябва да си разменяме адреси , писане на пратки, търсене на куриери, пък ако объркаш адрес - не ми се мисли, абе направо става апокалиптично. Няма ли да е по -добре това тотемче да е чисто магеланско. Ако ще има български елемент тогава и форума става само за българи, а пък аз си мисля, че от както има чичко гугъл транслейт той може да се чете при добро желание и от някой който не разбира чак пък толкоз български език. Предлагам да се измисли символа, а пък всеки от желаещите да си направи каквото прецени че ще му е най удобно да носи. В смисъл, някой може да иска да си го направи на значка, друг на монета, трети на фланелка, на знаме, на ключодържател ,или чаша и т.н. И аз подкрепям за предмет или лого, но да си го има всеки, защото иначе май няма да стане. Колкото до символ да се разпознаваме по летищата, нищо не може да победи етикет за куфар, от тези на които си пишеш адреса, ако случайно го загубят, може и на раница да се закача. Това също ще го задвижим, не е голяма философия. Или от ония пластмасовите карти където ги носят златните или платинените членове на алиансите. Може да си ги закачаме на ръчния и така разпознаването ще става доста лесно. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 Вместо надписа "котка", по-добре Магеланец с българско знаме в ръце. Иначе може и един предмет да си предаваме, но колкото хора, толкова и шансове за загубване. Връзка към коментар
Mary Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 Вместо надписа "котка", по-добре Магеланец с българско знаме в ръце. Иначе може и един предмет да си предаваме, но колкото хора, толкова и шансове за загубване. Снимките, които бях показала са просто примерни и от друга тема. Махнах ги, за да не става объркване, че това е моето предложение. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 Снимките, които бях показала са просто примерни и от друга тема. Махнах ги, за да не става объркване, че това е моето предложение. Това стана ясно. И през ум не ми е минавало, че предлагаш да се снимаме с надпис "котка". 1 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 Това стана ясно. И през ум не ми е минавало, че предлагаш да се снимаме с надпис "котка". Защо, какво им е на котките? Аз искам да е котка Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 (редактирано) Сега сериозно: нека да е нещо, което всеки от нас да има - значка, тениска, етикет или друго, а не само един предмет . Редактирано 30 октомври, 2013 от Nine 1 Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 Ами да си направим пъзел с логото на форума и всеки да вземе по едно парченце и да го снима на местата, които посещава. И след време ще съберем частите в едно, така пъзелът ще е обиколил света(надявам се). 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 Ето как е при "колегите" от http://www.virtualtourist.com/ - на повечето снимки на главната страница го има логото. Направили са си и баджове и някои майстори представят такъв бадж за журналистическа карта, за да не плащат вход в музеите. 4 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 20 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2013 Идеята е чудесна. На мен ми харесва и знамето, и тефтерчето, и компаса, и отварачката с капачките... Бе дано стане нещо . Хубаво е и всеки да си има нещо дребно, а и да има нещо общо.Анкета ще има ли ? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2013 Скоро ще има анкета, на всичкото отгоре вече си имаме знаме, което беше "осветено" на последната среща. Просто ми се ще 1-2 други неща да отметна преди това, да ми се махнат от главата, много неща стават в тоя форум "под капака" така да се каже Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2013 (редактирано) Ето как е при "колегите" от http://www.virtualtourist.com/ - на повечето снимки на главната страница го има логото. Направили са си и баджове и някои майстори представят такъв бадж за журналистическа карта, за да не плащат вход в музеите. Точно и аз вчера разглеждайки им сайта видях това малко знаменце, което ме вдъхнови за евентуалния наш тотем. Голямото знаме, си е голямо знаме.. официално, за магелaнски сбирки, а пък малкото за индивидуални посещения из света. Редактирано 22 ноември, 2013 от Polina Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2013 Двете неща мисля, че не бива да се бъркат и да се смесват. По-скоро - и двете дядо попе, и двете Ще си имаме един знак, който ще обикаля света индивидуално като олимпийски огън, ще си имаме и отделни етикети за куфар, мини знаменца, лепенки ако щете...едното не мисля че противоречи на другото. Другата седмица обещавам да се задействам с анкетата. 3 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 22 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2013 Каквото и да изберете, нищо не може да надмине оригиналността на онова, за което се говори във вица за двамата българи в Хеопсовата пирамида. 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения