Bandit Queen Публикувано: 21 юни, 2018 Сподели Публикувано: 21 юни, 2018 Здравейте, прекрасни хора 🙂 Поздравления за създателите на това прекрасно и полезно място! Открих ви доста късно , но се надявам да компенсирам скоро...а колко е чудесно, че виждам така позитивно настроени ентусиасти и пътешественици, споделящи толкова интересен опит и впечатления от изумителни кътчета на света и нови култури..Надявам се също, че бих могла да бъда полезна за някои от вас, които се интересуват от Индия. Аз съм индийска снаха вече 10г и повечето време пребивавам в Индия (между Делхи, Харидвар и Ришикеш), където се занимавам с различни проекти в областта на култура, холистична медицина, йога, социални и образователни проекти. В момента съм в България, където прекарвам почивката си всяко лято. Морето е голямата ми слабост... Бразилия, Португалия, Куба, Монако все мечтани мои дестинации...Приятно ми е да се запознаем. Чета ви с огромно удоволствие!! 16 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 21 юни, 2018 Сподели Публикувано: 21 юни, 2018 Добре дошла при нас и приятен престой в България 🙂 1 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 21 юни, 2018 Сподели Публикувано: 21 юни, 2018 Добре дошла! 1 Връзка към коментар
Bandit Queen Публикувано: 21 юни, 2018 Автор Сподели Публикувано: 21 юни, 2018 Благодаря за топлото посрещане 🙂 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 21 юни, 2018 Сподели Публикувано: 21 юни, 2018 Здравей @Bandit Queen, радвам се да те видя! 🙂 Надявам се, че си в добра кондиция! Тук сме страхотна група ентустиасти, хора, за които понятието взаимопомощ не е хипотетично и всеки разчита на останалите за полезна и достоверна информация. 1 Връзка към коментар
Bandit Queen Публикувано: 22 юни, 2018 Автор Сподели Публикувано: 22 юни, 2018 Привет, Любина и на теб също Рейни! Духът на форума се усеща от раз, атмосферата също. Това е, което ме задържа тук и се надявам да намеря нови дестинации и приятели, макар че за тази година ще пътешествам предимно виртуално 🙂 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 юни, 2018 Сподели Публикувано: 22 юни, 2018 Добре дошла, супер е да имаме някой местен индиец, защото е дестинация която е пропита от стереотипи, което не винаги се оказват отговарящи на реалността 🙂 Връзка към коментар
Bandit Queen Публикувано: 22 юни, 2018 Автор Сподели Публикувано: 22 юни, 2018 Благодаря Георги за всичко, което си създал и развил, за да ни има всички нас тук 🙂 Моите адмирации! ...не е лесно знам да се "отгледа" такъв сплотен и позитивен форум - но е прекрасно и инспириращо! Опитвам се да помагам с каквото мога, отворена съм към всякакви инициативи, въпроси, дискусии и помощ. И определено се надявам да разчупим стереотипите, защото действително в Индия от известно време нюансите започнаха да се променят... и ми се струва, че "напредва по трасето " 😉 А аз ще черпя вдъхновения от вас🌹 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 22 юни, 2018 Сподели Публикувано: 22 юни, 2018 Добре дошла! 🙂 1 Връзка към коментар
Ann Публикувано: 22 юни, 2018 Сподели Публикувано: 22 юни, 2018 Добре дошла, @Bandit Queen! 🌹 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 23 юни, 2018 Сподели Публикувано: 23 юни, 2018 Добре дошла на най-хубавото място😀 1 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 27 юни, 2018 Сподели Публикувано: 27 юни, 2018 Ахааа... Добре дошла! Заподозрях аз, че си индийска снаха и чак сега виждам темата ти. Мъжът ти от къде е? Северна или южна Индия? Хинди говориш вече предполагам? Main bhi desi bhabi hun 😚 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега