Прескочи до съдържание

Посещение на състезания от Формула 1


Препоръчани мнения

Формулата е малко специфично нещо и трудно може да вкараш ф1 състезание в генерализации, да не говорим и че всяка писта е сама за себе си. Има писти, на които в тревата са от най-хубавите места(Спа), има писти, на които в тревата гледаш от няколко стотин метра и нищо не виждаш(Абу Даби). В общия случай старт-финалната права е с най-скъпите места, също така в общия случай това не са най-хубавите места. Има писти и места, които са подходящи ако търсиш блясък и лукс, има и писти и места, които са подходящи ако търсиш атмосфера, фенство и емоция.

 

Абе както всичко останало, ако си е мания си иска и проучване. Ако просто вземеш най-скъпите места с надеждата, че това ще корелира с най-приятното изживяване е силно вероятно да има разочарование.

 

Ако трябва за 5 минути човек да реши къде да купи места, бих гледал края на DRS зоните, без значение каква е цената и дали е трибуна или трева. Но и това е супер опростяване.

 

Редактирано от Георги
  • Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към мнение

Напълно съм съгласен, че всичко е индивидуално и не бива да се генерализира. Разбира се, че едно от най-важните (и в известна степен най-приятни за всеки фен) действия е свързано с предварителното проучване. Аз говоря за концерти, където в общия случай най-скъпите билети предлагат най-добра видимост и допринасят в пълна степен за върховното изживяване. Не вярвам в света на F1 нещата да са кой знае колко по-различни, но със сигурност има и условности и изключения от правилото. Не случайно дадох пример с Роджър Уотърс. Спецификата на последното турне не предполагаше избор на места на първия ред. За радост можеха да се комбинират различни гледни точки при посещение на повече от един концерт от турнето... 😉

Връзка към мнение
  • 2 месеца по-късно ...

Ами купих най-накрая и билетите за самата формула. На трибуната на старт-финалната права сме. Като за първо посещение реших да рискувам с тези билети, дано не съм сгрешил. 3 дена в Болоня, 2 в Римини. Ако има и други, които ще пътуват за събитието и ще тръгват от Римини, може да ми пишат, за да се организираме нещо заедно.

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.