stanimir Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март Американските власти разглеждат отново решението за отмяна на визите за САЩ за румънски граждани Департаментът за вътрешна сигурност на САЩ уточни пред румънския информационен сайт „Хотнюз“, че разглежда отново неотдавнашното включване на Румъния в Програмата за безвизово пътуване в съответствие с опасенията на администрацията на Тръмп за сигурността на страната. Уточнението идва, след като румънски медии, сред които ДжиФорМедия (G4Media), „Щириле ПроТеВе“ (Știrile ProTv) и „Нюз" (News.ro) писаха, позовавайки се на дипломатически източници, че администрацията във Вашингтон обсъжда възможността за отлагане на програмата за безвизово пътуване с два месеца в случая с Румъния. БТА П.П.Нашите мишоци сигурно не смеят вече и да питат. 3 1
Jenbel Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март Мисля, че вече никой не се изненадва от действията на Тръмп и екипа му. Също и от бездействията на нашите мишоци. Нямам никаква надежда, че при Тръмп е възможно да ни свалят визите на нас българите. 2
ivailo_radev Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март А, има един вариант да ни махнат туристическите визи - ако ни сложат в списъка с Иран, С.Корея и т.н. За тях няма туристически визи 😄 6
Брани Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март На 21.03.2025 г. в 9:28, stanimir каза: Американските власти разглеждат отново решението за отмяна на визите за САЩ за румънски граждани Департаментът за вътрешна сигурност на САЩ уточни пред румънския информационен сайт „Хотнюз“, че разглежда отново неотдавнашното включване на Румъния в Програмата за безвизово пътуване в съответствие с опасенията на администрацията на Тръмп за сигурността на страната. Уточнението идва, след като румънски медии, сред които ДжиФорМедия (G4Media), „Щириле ПроТеВе“ (Știrile ProTv) и „Нюз" (News.ro) писаха, позовавайки се на дипломатически източници, че администрацията във Вашингтон обсъжда възможността за отлагане на програмата за безвизово пътуване с два месеца в случая с Румъния. БТА П.П.Нашите мишоци сигурно не смеят вече и да питат. Аз се смея много като се сетя хората как разчитаха на инициативи, статистика, плавно падане на проценти на отказ ... :))) 1 1
antea Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март според мен кандидатите за виза ще намалеят и без това по естествен път, току виж си осъмнал в държава с тотално блокирана инфраструктура, само защото са пуснали в чата някой неправилен примерно 🙃 1
stanimir Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Ами те едва ли имат нужда от куцо и сакато , така че може да е за добро. 2
antea Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март от куцо и сакато (доста грозни думи) не знам дали имат нужда, но и ще пропуснат доста нормални туристи, имали мерак да си харчат парите там 4
Elavela V Публикувано: 26 март Публикувано: 26 март На 22.02.2025 г. в 18:28, iliana_t каза: Направете снимка на екрата, на която да се вижда какво сте написали и каква грешка дава и изпратете имейл до посолството. Междувременно, опитайте се да се впишете от друг браузър или да изтриете кеша на този, от който пробвате сега. Благодаря, аз направих нова регистрация, попълних на ново анкетата, влязох в приложението за генериране на платежните и там смених ID и така си насрочих час. Интервюто мина днес и сме одобрени. 5
KrumKrumov Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април Някой би ли бил така добър да напише кой е официалният сайт за кандидатстване за туристическа виза, моля?
stanimir Публикувано: 7 април Публикувано: 7 април 1 hour ago, KrumKrumov said: Някой би ли бил така добър да напише кой е официалният сайт за кандидатстване за туристическа виза, моля? https://www.ustraveldocs.com/bg/en/nonimmigrant-visa#visa-steps https://bg.usembassy.gov/
Nia_STN Публикувано: Четвъртък в 13:50 Публикувано: Четвъртък в 13:50 Някой да иа информация в момента за какви дати може да се насрочва интервю. Много ми е спешно, защото вече имам билети и хотел за служебно пътуване на 10 май до САЩ, а не мога да си намеря визата, която е в стар паспорт. Много съм отчаяна!
marycap Публикувано: Четвъртък в 14:02 Публикувано: Четвъртък в 14:02 преди 6 минути , Nia_STN каза: Някой да иа информация в момента за какви дати може да се насрочва интервю. Много ми е спешно, защото вече имам билети и хотел за служебно пътуване на 10 май до САЩ, а не мога да си намеря визата, която е в стар паспорт. Много съм отчаяна! Тъй като си имала виза, може да не ти се насрочва интервю. Подаваш онлайн документи на официалния сайт на посолството и до 3 дни можеш да я получиш. Поне при мен беше така.
Nia_STN Публикувано: Четвъртък в 14:08 Публикувано: Четвъртък в 14:08 В условията изричко пише, че без интервю не може да е загубена/открадната.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега