Прескочи до съдържание

Заведение в Мадрид?


mradulova

Препоръчани мнения

Здравейте, магеланци!

Другата седмица ми предстои командировка в Мадрид. Ще бъда в района на Техническия университет. Можете ли да ми препоръчате не много туристическо заведение с хубава бира и тапас в района - на пешеходно разстояние? Пък ако знаете някое готино заведение с предимно местни из околните райони или центъра - дайте координати, може и да го пробвам 🙂 

 

 

Връзка към коментар

Hontanares точно до/срещу спирката на метрото Авенида де Америка. Беше преди много години, но дали защото беше първото заведение , в което пих бира, там усетих испанската атмосфера. 😀 Бирата буквално се лееше. 😁 Имаше и вкусни и интересни тапаси.

Другото, което тогава ми направи огромно впечатление беше, че по земята е пълно със салфетки, боклуци... После разбрах, че така били вървежните заведения и нарочно не се чисти. Гледам, че е на 45 мин с метрото.

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Алоха, mradulova!😀 Радвам се, че ще посетиш отново нашия горещ град в пряк и преносен смисъл. Заведения дал Бог, но аз ще се концентрирам върху някои мадридски икони, известни със своята tortilla и tapas.

 

Taberna Pedraza на улица Ibiza 38

Ocafú на улица Velazquez 87

La Ardosa на улица Colón 13

 

Но, ако не ти се върви много, просто влез в който и да е близък бар, виж им менюто и какво предлагат като тапас на клиентите си и в повечето случаи ще останеш доволна.

 

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.