vik162 Публикувано: 25 юни, 2018 Сподели Публикувано: 25 юни, 2018 Билет вече имам,но в SDI ми отказаха да напишат ,че важи и за Иран /както тук и други пътували до там препоръчват/ изискване при пристигане на летището.Моля, които са правили такава да ми кажете ,коя е застрахователната компания. Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 25 юни, 2018 Сподели Публикувано: 25 юни, 2018 Нашата също нямаше, но ние не знаехме и не сме искали. С този проблем се сблъскахме на летището в Техеран. Връзка към коментар
vik162 Публикувано: 25 юни, 2018 Автор Сподели Публикувано: 25 юни, 2018 Там нова ли направихте Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 25 юни, 2018 Сподели Публикувано: 25 юни, 2018 преди 10 минути , vik162 каза: Там нова ли направихте Не, пуснаха ни с много разправии, като накрая казаха, другия път да пише. Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 25 юни, 2018 Сподели Публикувано: 25 юни, 2018 Ние имахме стандартна застраховка на Армеец, в която не е пишело изрично Иран и нямахме никакъв проблем на летището. 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 25 юни, 2018 Сподели Публикувано: 25 юни, 2018 Иран трябва да вкарат поне един гол да се застраховат... 😄 Майтапът настрана, по принцип пише, че важи за навсякъде, щом изрично нищо друго не е упоменато. 🙂 1 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 25 септември, 2018 Сподели Публикувано: 25 септември, 2018 Моята също беше таква, която важи навсякъде и като се заядоха им казах: "Да, тук с нашите букви е написано Иран" и им показах една дума. 😀 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега