scromnia Публикувано: 4 април, 2013 Сподели Публикувано: 4 април, 2013 Привет и от мен, на всички съфорумци. Първо би искал да благодаря на Георги за чудесният блог и прекрасният нов форум, имаше огромна нужда от такъв и се радвам че вече е факт. Нека се представя накратко. Казвам се Николай живея и работя в София. Много късно изляох извън България и за съжаление отпуската е само веднъж годишно, съответно броят на държавите които съм посетил е малък. Но мога да се похваля със: 6 дневно пътуване с кола до Prague, включващо разглеждане на Beograd, Budapest, Bratislava. „Организирана” екскурзия до Bodrum. и обиколка на същия с разглеждане на кожарска фабрика, магазин за скъпи сувенири и такъв за маркови часовници. -„Организирано” пътуване Budapest – Vienna от „Туристическа агенция”, Която ни даде един джоб за документи съдържащ самолетни билети, разписки за платени коли- от летищата до хотелите, разпечатани документи че е платено в самите хотели и билети за автобус Budapest Vienna и обратно. С думите вие сте единствените желаещи – оправяйте се. Тогава открих магията на това да видиш един град самостоятелно – без някой да ти досажда и да те кара да гледаш неща, които не искаш. Станах Фен на добре организираното самостоятелно пътуване. Това ме доведе и до чудесния блог на Георги. Надявам скоро благодарение на блога и форума броят с пътешествията ми да се увеличи. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 април, 2013 Сподели Публикувано: 4 април, 2013 Гърмян заек си с две думи, кой не е бил в кожарска фабрика, нищо не е видял Айде, добре дошъл! 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега