Прескочи до съдържание

Къде да хапнем в този район в Париж

EliDion

Препоръчани мнения

Здравейте, ще отсеснем тук.  

94 Avenue de Choisy, 75013 Paris, Франция

https://goo.gl/maps/9e3XzzzYTPs

Избрахме умишлено този район, този път. Искаме да усетим и атмосферата на китайския квартал. Искаме да опитаме от многообразието ма Париж. Препоръчайте местенца за хапване, пийване. Обичаме улична храна и да се храним навън. Всякави предложения са добре дошли.

Редактирано от EliDion
Връзка към коментар

Общо-взето, в който и ресторант по av. de Choisy и съседната й, av. d'Ivry да влезете, няма да сбъркате. Там сте в сърцето на китайските ресторанти. Отдавна не съм била в района и не мога да препоръчам конкретно място, но всички, които съм пробвала, са ми допадали. Бих препоръчала, обаче, да избягвате местата с "бюфет на корем", ако искате нещо по-автентично. Също така, като избирате, може да погледнете клиентелата - ако има доста азиатци, влизайте смело ;).

Аз лично, за последен път в района ходих в един виетнамски ресторант, на rue Caillaux, пресечка на av. de Choisy. Ако не ме лъже паметта, името му е Ngoc Xuyen Saigon.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
  • 3 години по-късно ...

Да не отварям друга тема, препоръчайте място за вечеря/обяд с традиционни неща около:

-Сакр Кьор

-около реката между Нотр Дам и Лувър двете крайречия

-около Инвалидите или ав.Клебер

кажете някакво приложение да се търсят интересни храни това Yelp за Прриш ок ли е?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.