Прескочи до съдържание

Хелзинки, Талин или Вилнюс


Препоръчани мнения

Здравейте,

Искам да отидем 2-ма човека до някой от 3-те града за почивните дни 22.09-24.09.  Нямаме никаква възможност за отпуска. Единствения вариант е в петък 21.09 да хванем полет след 19ч. ( т.е Берлин, Братислава, Нюрнберг от тези, които видях, че са на сносни цени). Иска ми се всички полети и връзки да са под 100 евро на човек.

Проиграх всякакви варианти с преспиване и т.н, но не откривам опция. Вече се замислям за полет с Луфти или Лот, но за съжаление цените им са доста над бюджета ми (140 евро за полети с тях). Ще сме само с ръчен багаж. Ако ходя до Талин ми се иска да отскочим за 1 ден до Хелзинки, а ако сме във Вилнюс до Минск. 

Проиграх вариант София-Берлин Ш. с райър в петък, ранен полет в събота с изи джет от Тегел до Хелзинки . (Тук неудобството е скъпия хотел за няколко часа и смяна на летищата). След това 1 нощувка в Хелзинки и фери за 23 евро до Талин на следващия ден. За понеделник полети Талин - Лондон Стандстед в 12ч. на обед и след това пак с райън до София в 16:25ч.  

Връзка към коментар

Според мен цената ти е екстра. Следвай правилото, че колкото повече изисквания имаш (фиксирани дати, тръгване вечер и т.н.), толкова е по-трудно с намирането на супер евтин билет. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.