Happy_Traveler Публикувано: 27 юни, 2018 Сподели Публикувано: 27 юни, 2018 (редактирано) Здравейте, търся билет София-Баку-София за идната седмица. То реално опцията е само една - Buta AIrways 03.07-10.07 ( датите са ми гъвкави ако откриете нещо друго, но да е +/- няколко дни. Не ми харесва цената обаче, то трябва да взема поне 10кг ръчен багаж и то излиза 94 евро на отиване и 124 евро на връщане. Платежни средстава - Visa Debit, Diners; Имам и една виза - на Револют. Моля за помощ за някакви сайтове и врътки - дали мога да я смъкна тази цена? На връщане датата ми е плаваща, ама като гледах то и през Истанбул е същото. За мен е билетът, български паспорт, всякакви прекачвания са възможни, само с ръчен багаж съм. А, и поне ако не мога да смъкна цената - дайте сайт да платя с Дайнерса, моля! Редактирано 27 юни, 2018 от Happy_Traveler 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 28 юни, 2018 Сподели Публикувано: 28 юни, 2018 €218 за двупосочен директен полет София-Баку с включен багаж и то за след 1 седмица всъщност е чудесна цена. Така или иначе не намирам по-евтини опции дори и от околни летища и/или с прекачване. Уви, полетите на Buta не подлежат на сваляне чрез търсачките понеже там излизат като полети на Azerbaijan Airlines на по-висока цена. Единственият ти вариант е да купиш директно от сайта на Buta, което изключва и плащането с Diners. 4 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 28 юни, 2018 Автор Сподели Публикувано: 28 юни, 2018 Мерси Жоре! Ами купих, 233 евро обаче, понеже вече беше поскъпнал. Здраве да е! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения