Прескочи до съдържание

Търся билет София-Баку-София

Препоръчани мнения

Здравейте, търся билет София-Баку-София за идната седмица. 

То реално опцията е само една - Buta AIrways 03.07-10.07 ( датите са ми гъвкави ако откриете нещо друго, но да е +/- няколко дни.

Не ми харесва цената обаче, то трябва да взема поне 10кг ръчен багаж и то излиза 94 евро на отиване и 124 евро на връщане. 

Платежни средстава - Visa Debit, Diners; Имам и една виза - на Револют.

Моля за помощ за някакви сайтове и врътки - дали мога да я смъкна тази цена? На връщане датата ми е плаваща, ама като гледах то и през Истанбул е същото. За мен е билетът, български паспорт, всякакви прекачвания са възможни, само с ръчен багаж съм.

А, и поне ако не мога да смъкна цената - дайте сайт да платя с Дайнерса, моля! 

Редактирано от Happy_Traveler
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев

€218 за двупосочен директен полет София-Баку с включен багаж и то за след 1 седмица всъщност е чудесна цена. Така или иначе не намирам по-евтини опции дори и от околни летища и/или с прекачване. Уви, полетите на Buta не подлежат на сваляне чрез търсачките понеже там излизат като полети на Azerbaijan Airlines на по-висока цена. Единственият ти вариант е да купиш директно от сайта на Buta, което изключва и плащането с Diners.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.