Jorro Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 (редактирано) Полети от 184 евро до Южна Африка, Мавриции и др. https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/this-is-insane-cheap-flights-from-italy-austria-or-germany-to-mauritius-madagascar-or-south-africa-from-only-e189-return/?utm_source=fly4free.com&utm_medium=pushapp&utm_campaign=push Travel dates: October – April 2019 To check all available dates to Mauritius click here >>> To check all available dates to Madagascar click here >>> Routing:Turin – Mauritius – TurinFlorence – Mauritius – FlorenceMilan – Mauritius – MilanVenice – Mauritius – VeniceRome – Mauritius – RomeVienna – Mauritius – ViennaFrankfurt – Mauritius – FrankfurtTurin – Antananarivo – TurinFlorence – Antananarivo – FlorenceMilan – Antananarivo – MilanVenice – Antananarivo – VeniceRome – Antananarivo – RomeVienna – Antananarivo – ViennaFrankfurt – Antananarivo – FrankfurtBerlin – Antananarivo – BerlinTurin – Cape Town – TurinFlorence – Cape Town – FlorenceMilan – Cape Town – MilanVenice – Cape Town – VeniceRome – Cape Town – RomeVienna – Cape Town – ViennaBerlin – Cape Town – BerlinFrankfurt – Cape Town – FrankfurtTurin – Johannesburg – TurinFlorence – Johannesburg – FlorenceMilan – Johannesburg – MilanVenice – Johannesburg – VeniceRome – Johannesburg – RomeVienna – Johannesburg – ViennaFrankfurt – Johannesburg – Frankfurt Maй всички са с 2 прекачвания, но основния полет до Африка е с KLM, другите с Kenya Airways Редактирано 4 юли, 2018 от Jorro 8
macf1an Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 (редактирано) Важи и до Коморските острови и Мейот. Тарифата включва неограничени безплатни стопове. Редактирано 4 юли, 2018 от macf1an 5
Костов Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 От Берлин до Кейптаун цената е 193 €, като плащането минава с всички стандартни карти. 3 1
Alexander Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 Лошото е, че пътя е 2-3 дни поне на отиване при повечето варианти. 2
Jorro Публикувано: 4 юли, 2018 Автор Публикувано: 4 юли, 2018 На малко по-скъпите имаше добри комбинации от Милано до Мавриций и от Виена до Сейшелите за около 260 евро, което пак не е лошо. 1
Oshko Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 А как се развива положението с чумата в Мадагаскар?
lesy Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 А някой да е видял нещо за първата седмица на април +-3 дни.
master_of_germs Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 преди 6 минути , Oshko каза: А как се развива положението с чумата в Мадагаскар? Овладяно беше още в началото на годината. Сега така или иначе вече не е чумен сезон, но какво ще стане наесен, си е божа работа... 1
Христиан Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 За Сейшелите нещо останало за Януари, Февруари? 😞
Lirea Публикувано: 4 юли, 2018 Публикувано: 4 юли, 2018 (редактирано) Хлопнаха кепенците май. И за трите дестинации ми дава, че офертата е изтекла, или ми дава цена, но не и възможност да резервирам. Ако намирате още нещо работещо, кажете, моля. Гледам за март-април. Редактирано 4 юли, 2018 от Lirea 1
valentin_st Публикувано: 6 юли, 2018 Публикувано: 6 юли, 2018 Здравейте, Купих билети от тази промоция, като успях да се добера до полети от Милано до Мавриций. Билетите ги взех през mytrips, но досега не съм купувал през тези сайтове, та ми е малко неясно дали всичко е ок или трябва да направя някакви допълнителни неща. Билетите са за края на ноември/ началото на декември. Има и доста дълги условия на офертата, които не всички разбирам (прикачам снимка). Това, което най ме озадачава е, че пише, че билетите трябва да бъдат издадени преди 13-и юли. Благодаря Ви предварително за отговорите на един малко неориентиран 😁
Фил Публикувано: 6 юли, 2018 Публикувано: 6 юли, 2018 (редактирано) преди 12 минути , valentin_st каза: Здравейте, Купих билети от тази промоция, като успях да се добера до полети от Милано до Мавриций. Билетите ги взех през mytrips, но досега не съм купувал през тези сайтове, та ми е малко неясно дали всичко е ок или трябва да направя някакви допълнителни неща. Получи ли потвърждение с PNR и/или електронен билет? Редактирано 6 юли, 2018 от Фичо
valentin_st Публикувано: 6 юли, 2018 Публикувано: 6 юли, 2018 4 minutes ago, Фичо said: Получи ли потвърждение с PRN и/или електронен билет? Да, имам електронен билет с номер, но не съм наясно какво трябва да се случи след това.
baiKolio Публикувано: 6 юли, 2018 Публикувано: 6 юли, 2018 преди 1 час, valentin_st каза: Да, имам електронен билет с номер, но не съм наясно какво трябва да се случи след това. Провери го на сайта на авиокомпанията, или в checkmytrip... Да не те разстройвам , но в някои от коментарите в fly4free казват, че esky, flugladen.de и budgetair са канселирали билетите... 1
neuromancer Публикувано: 6 юли, 2018 Публикувано: 6 юли, 2018 преди 2 часа, valentin_st каза: Да, имам електронен билет с номер, но не съм наясно какво трябва да се случи след това. значи имаш издаден билет. сега седиш и чакаш да го канселират 🙂 преди 2 часа, valentin_st каза: Това, което най ме озадачава е, че пише, че билетите трябва да бъдат издадени преди 13-и юли. това е валидността на тарифата, след 13 юли ще се сменят цените
Фил Публикувано: 6 юли, 2018 Публикувано: 6 юли, 2018 преди 2 часа, valentin_st каза: Да, имам електронен билет с номер, но не съм наясно какво трябва да се случи след това. Чакаш, стискаш палци да остане валиден и ако не го канселират, когато му дойде времето се чекираш (онлайн или на гише) и си получаваш бордни карти. Междувременно не правиш неотменими резервации или покупки, свързани с пътуването, като настаняване, атракции, допълнителен транспорт и пр. 3
valentin_st Публикувано: 6 юли, 2018 Публикувано: 6 юли, 2018 2 hours ago, baiKolio said: Провери го на сайта на авиокомпанията, или в checkmytrip... Да не те разстройвам , но в някои от коментарите в fly4free казват, че esky, flugladen.de и budgetair са канселирали билетите... Проверих го в сайта на Kenya Airways, там също има цялата информация и пише "booking confirmed" 1 hour ago, Фичо said: Чакаш, стискаш палци да остане валиден и ако не го канселират, когато му дойде времето се чекираш (онлайн или на гише) и си получаваш бордни карти. Междувременно не правиш неотменими резервации или покупки, свързани с пътуването, като настаняване, атракции, допълнителен транспорт и пр. Колко време най-късно могат да го канселират?
Фил Публикувано: 6 юли, 2018 Публикувано: 6 юли, 2018 В момента, valentin_st каза: Колко време най-късно могат да го канселират? Няма някакво правило. Най-често канселиране се случва в първите два-три дни до към две седмици от покупката, по мои наблюдения. В общи линии, ако оцелеe до около месец, мисля, че шансовете да не го канселират нарастват до към 98% 😉 Пак да уточня, че това са мои субективни впечатления. 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега