Прескочи до съдържание

Цветна Япония

Valentina 19

Препоръчани мнения

Здравейте мили хора ,

Преди две години ми дадохте куража и ние да си спретнем едно ходене до Япония и толкова ни хареса , че отново решихме да отидем . Вчера  се върнахме оттам.  Почитатели сме на градините им така че , доста обиколихме както и предишния път. То в коя ли градина можеш да останеш равнодушен , но Korakuen Okayama и Korakuen Kanazawa  са наистина невероятни .

/ Нашата дъщеря - 11 година остана очарована от Каназава - разбира се не от градината , а от " златния " сладолед . Погълна сериозни количества - вече се опасявах , 

че на връщане няма да минем лесно през митническия контрол ?/

Искам да споделя мнение относно Ashikaga flower park - ако за някой е полезно .Отскоро има жп гара за градината.  От Токио се пътува до Omiya и след това с Ryomo line до Ashikaga flower park . 

Има изключителни вистерии / глицинии / или както японците ги наричат fuji . Видяхме екземпляри , които покриват огромни площи. Не че успяхме да видим

уникалните им цветове / бяха прецъфтели /, но пак беше красиво. Според мен по време на цъфтежа ще е приказно .

Благодаря на всички за отговорите на въпросите ми при организацията на пътуването ни ! Радвам се , че съм сред вас.

IMG_7352[1].JPG

map_a4ol.pdf

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Валентина, разкажи ни, заедно с много снимки за пътешествията ви из Япония. Видяла си много красиви неща и ще е хубаво да ги споделиш с нас. Ще следя с интерес темата. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.