Valentina 19 Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 Здравейте мили хора , Преди две години ми дадохте куража и ние да си спретнем едно ходене до Япония и толкова ни хареса , че отново решихме да отидем . Вчера се върнахме оттам. Почитатели сме на градините им така че , доста обиколихме както и предишния път. То в коя ли градина можеш да останеш равнодушен , но Korakuen Okayama и Korakuen Kanazawa са наистина невероятни . / Нашата дъщеря - 11 година остана очарована от Каназава - разбира се не от градината , а от " златния " сладолед . Погълна сериозни количества - вече се опасявах , че на връщане няма да минем лесно през митническия контрол / Искам да споделя мнение относно Ashikaga flower park - ако за някой е полезно .Отскоро има жп гара за градината. От Токио се пътува до Omiya и след това с Ryomo line до Ashikaga flower park . Има изключителни вистерии / глицинии / или както японците ги наричат fuji . Видяхме екземпляри , които покриват огромни площи. Не че успяхме да видим уникалните им цветове / бяха прецъфтели /, но пак беше красиво. Според мен по време на цъфтежа ще е приказно . Благодаря на всички за отговорите на въпросите ми при организацията на пътуването ни ! Радвам се , че съм сред вас. map_a4ol.pdf 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 юли, 2018 Сподели Публикувано: 6 юли, 2018 Благодаря ти, че споделяш! А може ли още снимки, наистина, много е красива тази градина. В другите две съм била, в тази не. Връзка към коментар
mililia Публикувано: 6 юли, 2018 Сподели Публикувано: 6 юли, 2018 Валентина, разкажи ни, заедно с много снимки за пътешествията ви из Япония. Видяла си много красиви неща и ще е хубаво да ги споделиш с нас. Ще следя с интерес темата. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега