Прескочи до съдържание

Здравейте магеланци

Препоръчани мнения

Здравейте и от мен. Съвсем случайно попаднах тук, а се чувствам сякаш съм ви търсила специално.

Обичам да пътувам, понякога и само мислено. Понякога е заради пътя само, друг път и друго. Понякога на фокус ми са хората, друг път сгради и история, понякоа е дремене по плажове, а има и такива, в които наслада е прелестта на природата.

Преди години претърпях инциден, а в следствие на операцията развих рядък, доста болезнен синдром. Това е причината да не съм особено активна в градския туризъм, че след обиколка на един музей и някоя и друга сграда ми се сяда 😊 и се отпускам в блажен мързел. При обиколка сред природата е друго някак😉.

След физиотерапиите открих, че се справям с велосипеда, така че от еднодневни преходи се отдадох на цели пътешествия. Навярно по-натам ще успея да опиша някои от тях.

Е, това е засега, чета ви с интерес

• Харесвам 12
  • Браво 1
Връзка към коментар

преди 21 часа, Polina каза:

Добре си дошла! 🙂

преди 20 часа, Мон каза:

Добре дошла и не спирай да споделяш!

преди 31 минути , Георги каза:

Добре дошла и тук, откровено мога да кажа, че си едно от най-добре подготвените представяния, сега остава да навакса и с писането 🙂

Благодаря ви 

Връзка към коментар
преди 49 минути , Георги каза:

Добре дошла и тук, откровено мога да кажа, че си едно от най-добре подготвените представяния, сега остава да навакса и с писането 🙂

Ще опитам поне да започна, но едва ли ще е по-рано от средата на септември, че пътя не чака, за да го опишеш 😊

Длъжен си пред себе си да го вървиш

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.