Bahumba Публикувано: 7 юли, 2018 Сподели Публикувано: 7 юли, 2018 Здравейте и от мен. Съвсем случайно попаднах тук, а се чувствам сякаш съм ви търсила специално. Обичам да пътувам, понякога и само мислено. Понякога е заради пътя само, друг път и друго. Понякога на фокус ми са хората, друг път сгради и история, понякоа е дремене по плажове, а има и такива, в които наслада е прелестта на природата. Преди години претърпях инциден, а в следствие на операцията развих рядък, доста болезнен синдром. Това е причината да не съм особено активна в градския туризъм, че след обиколка на един музей и някоя и друга сграда ми се сяда 😊 и се отпускам в блажен мързел. При обиколка сред природата е друго някак😉. След физиотерапиите открих, че се справям с велосипеда, така че от еднодневни преходи се отдадох на цели пътешествия. Навярно по-натам ще успея да опиша някои от тях. Е, това е засега, чета ви с интерес 12 1 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 7 юли, 2018 Сподели Публикувано: 7 юли, 2018 Добре дошла! Желая ти още много вълнуващи пътешествия - реални и мисловни! 2 Връзка към коментар
Bahumba Публикувано: 7 юли, 2018 Автор Сподели Публикувано: 7 юли, 2018 Благодаря, аз също, а някой ден може да се организира общо магеланско 😎 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 7 юли, 2018 Сподели Публикувано: 7 юли, 2018 Добре си дошла! 🙂 1 Връзка към коментар
Мон Публикувано: 7 юли, 2018 Сподели Публикувано: 7 юли, 2018 Добре дошла и не спирай да споделяш! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 8 юли, 2018 Сподели Публикувано: 8 юли, 2018 Добре дошла и тук, откровено мога да кажа, че си едно от най-добре подготвените представяния, сега остава да навакса и с писането 🙂 1 Връзка към коментар
Bahumba Публикувано: 8 юли, 2018 Автор Сподели Публикувано: 8 юли, 2018 преди 21 часа, Polina каза: Добре си дошла! 🙂 преди 20 часа, Мон каза: Добре дошла и не спирай да споделяш! преди 31 минути , Георги каза: Добре дошла и тук, откровено мога да кажа, че си едно от най-добре подготвените представяния, сега остава да навакса и с писането 🙂 Благодаря ви Връзка към коментар
Bahumba Публикувано: 8 юли, 2018 Автор Сподели Публикувано: 8 юли, 2018 преди 49 минути , Георги каза: Добре дошла и тук, откровено мога да кажа, че си едно от най-добре подготвените представяния, сега остава да навакса и с писането 🙂 Ще опитам поне да започна, но едва ли ще е по-рано от средата на септември, че пътя не чака, за да го опишеш 😊 Длъжен си пред себе си да го вървиш Връзка към коментар
Гост Публикувано: 8 юли, 2018 Сподели Публикувано: 8 юли, 2018 Добре дошла и от мен! 🙂 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 10 юли, 2018 Сподели Публикувано: 10 юли, 2018 Добре дошла сред сродни души! Ще ни бъде приятно да прочетем за твоите велосипедни истории, а и не само 🙂 Чакаме Септември! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега