Прескочи до съдържание

Търся препоръки за не много туристик място и подходящо за деца

Препоръчани мнения

Вече имате план, но да дам и аз моите 5 стотинки по темата :) (все на някой може да му е полезно). 

Имаме много любимо селце на втория пръст на Халкидики, на което децата ми от малки лудеят. Това е мястото http://studios-meliton.gr/bg/index.html

Домакините са прекрасни, морето ни е буквално под брадата. В близост има таверна - на 2 мин разстояние, а в селото още 3-4.

Където и да идете: Весело лято!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Бих препоръчал това хотелче, https://www.booking.com/hotel/gr/lidra-pieria.bg.html?label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhYSDNYBGgXiAEBmAEDuAEGyAEP2AEB6AEB-AELkgIBeagCAw;sid=b5ac1522e911ebc98db1c3189e3efdb6;checkin=2018-08-31;checkout=2018-09-06;dest_id=-821190;dest_type=city;dist=0;hapos=1;hpos=1;room1=A%2CA%2C7%2C4;sb_price_type=total;soh=1;soldout=0%2C0;srepoch=1531383025;srfid=6237f8320965e834e68fdf1065395f57a7be72e6X1;srpvid=3be03978d0cb00f7;type=total;ucfs=1&

В самото начало на септември изглежда вече няма места, но може да пробвате да се свържете със собствениците и да видите съседните хотели.

Плажа е огромен има зелени полянки между хотела и морето. Оборудването на стаите е доста базово, но собствениците са много любезни.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Тъкмо се надъхах, за тази Йонийска Гърция и така да се каже, ме поляха със студена вода. По информация от гърци, от август нататък в този регион морето доста се разваляло и било с големи вълни 😞 .

Връзка към коментар
преди 7 часа, gery_2431 каза:

Тъкмо се надъхах, за тази Йонийска Гърция и така да се каже, ме поляха със студена вода. По информация от гърци, от август нататък в този регион морето доста се разваляло и било с големи вълни 😞 .

В коя точно част на Йонийска Гърция това...? 

Всяка година(последните 7-8) сме в под Лефкада през август и никога не е имало големи вълни.

Връзка към коментар
На 11.07.2018 г. в 19:18, Бръмбар каза:

На Афисос има два плажа - горе-долу в двата края на селото - единият е организиран, с бийч барове и доста каменист, до другия се стига по едни стълбички надолу, неорганизиран, горе-долу пясъчен, трябва да си носите чадър. Не помня да има апартаменти точно на плажа нито на единия, нито на другия, но може и да бъркам, понеже бяхме преди 4 години

Като цяло са казали, че за цялата част, но специално точно зад Лефкада и от източната му страна било ок. Вие къде под Лефкада сте били?

П.П. вече 2-3 дами ме увериха, че са били в Амудия и района през този период и всичко е било наред. От друга страна, все пак време е. Всичко може да се случи.

Връзка към коментар
Преди 1 час, gery_2431 каза:

Като цяло са казали, че за цялата част, но специално точно зад Лефкада и от източната му страна било ок. Вие къде под Лефкада сте били?

Западният бряг на Лефкада е по-стръмен и логично с по-големи вълни понякога. Но това не е от времето. Времето е идеално до средата на септември дори. Източната страна на Лефкада ... ами скучна е, освен за англичани, които търсят кръчми. 

Връзка към коментар

gery_2431, не разбрах въпроса ти, може би не е към мен, въпреки че моето мнение е цитирано, а към Isa.  Аз писах за плажовете на Афисос, за които питаше. Афосос , който е на Пелион. не се намира зад Лефкада и под Лефкада или поне аз по никакъв начин не го свързвам с Лефкада. Не зная как ще е там времето през септември, ние бяхме в края на юни и началото на юли, като разделихме нощувките между Афисос, който е на западния бряг и морето обикновено е спокойно, но не се слави с кой знае какви плажове и Агиос Йоанис, като отправна точка за плажовете на източния бряг, които са по-драматични, но е и често доста ветривито  има големи вълни. Как ще се случи точно времето е божа работа. В дните които бяхме на източния бряг не беше ветровито особено, но точно последната нощ се изви буря и сутринта като си тръгвахме още имаше огромни вълни.

Редактирано от Бръмбар
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)
преди 29 минути , Бръмбар каза:

gery_2431, не разбрах въпроса ти, може би не е към мен, въпреки че моето мнение е цитирано, а към Isa.  Аз писах за плажовете на Афисос, за които питаше. Афосос , който е на Пелион. не се намира зад Лефкада и под Лефкада или поне аз по никакъв начин не го свързвам с Лефкада. Не зная как ще е там времето през септември, ние бяхме в края на юни и началото на юли, като разделихме нощувките между Афисос, който е на западния бряг и морето обикновено е спокойно, но не се слави с кой знае какви плажове и Агиос Йоанис, като отправна точка за плажовете на източния бряг, които са по-драматични, но е и често доста ветривито  има големи вълни. Как ще се случи точно времето е божа работа. В дните които бяхме на източния бряг не беше ветровито особено, но точно последната нощ се изви буря и сутринта като си тръгвахме още имаше огромни вълни.

Да , станала е грешка в цитирания пост от  моя страна. Въпросът ме бе наистина към Isa.  За съжаление вече не мога да направя корекция.
Относно Пелион, явно е най-добре да го оставя за друго пътуване без деца 🙂 .Голямо желание имам да го посетя и разгледам, но колкото повече чета за там, се убеждавам, че не е добра идея да си го причиня точно сега и в тази компания.

Редактирано от gery_2431
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.