Ангела Публикувано: 10 юли, 2018 Сподели Публикувано: 10 юли, 2018 Здравейте , незнам дали мястото е подходящо за тази тема тук или има друга за Бали, но мислим с приятели да направим една 14 дневна екскурзи до Бали януари 19г., но все ощецената на билетите е доста висока. Някой може ли да сподели опит и мнение за там. Бихте ли ме насочили кои авиокомпании да гледам за евентуални промоции? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 10 юли, 2018 Сподели Публикувано: 10 юли, 2018 Най-вече гледай катарците, но ако се ограничаваш с една компания рискуваш да изпуснеш нещо, така че гледай глобално 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 юли, 2018 Сподели Публикувано: 10 юли, 2018 За януари е рано още за билети, със сигурност трябва да са след 10-и, че преди това го има ефекта на новогодишния пик. Имате няколко месеца поне да се ослушвате за билети, топ кандидат са катарците, които имат директен полет от Доха, алтернатива може да е полет до Сингапур и допълнителен после до Бали. Мисля, че ако видите под 500 евро и ви допадат датите, може да се взима смело. Друг е въпроса, че до колкото помня януари е баш в сърцето на дъждовния сезон, та може да премислите плана като цяло. 4 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 10 юли, 2018 Сподели Публикувано: 10 юли, 2018 Първите промота на катарците с букване на която дата си искаш след Нова година минаха. С всяко следващо датите с добра логистика намаляват. Ако не сте флексибъл много откъм дати буквайте на следващото (вероятно есента). За Бали дъждовния сезон не е голяма драма. Характерно за Индонезия е, че колкото по на изток, дъждовният сезон е толкова по-слаб и малък. За разлика от Суматра и Ява, Бали дъждът го щади повече. Не знам някой да се е оплакал да е бил блокиран с дни заради дъжд. Обикновено превалява за кратко и веднага е сухо пак. 4 Връзка към коментар
Ангела Публикувано: 12 юли, 2018 Автор Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 5 hours ago, Георги Матеев said: Височка е, аз съм летял същата отсечка с Air Asia за около 20 евро (без багаж). Ако летите след поне 3-4 месеца и изчакате промоция 99% ще вземете по-ниска цена. Здравейте, нова съм във форума , виждам, че сте доста активен в полетите и на "ти" с повечето промоции. Писах няколко пъти в разлини тези за Бали, но така и никой не ми отговори, за това се обръщам към вас като вещ в тази сфера. С няколко приятелки, искаме да си организираме екскурзия до Бали началото на януари или към края, но цените на билетите с катарците за момента са доста скъпи. Препоръчайте ми ,моля ви коя авиокомпания да следя за билети на прилични цени, защото в момента за този период са около 1300-1500лв. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 (редактирано) преди 19 минути , Ангела каза: Здравейте, нова съм във форума , виждам, че сте доста активен в полетите и на "ти" с повечето промоции. Писах няколко пъти в разлини тези за Бали, но така и никой не ми отговори, за това се обръщам към вас като вещ в тази сфера. С няколко приятелки, искаме да си организираме екскурзия до Бали началото на януари или към края, но цените на билетите с катарците за момента са доста скъпи. Препоръчайте ми ,моля ви коя авиокомпания да следя за билети на прилични цени, защото в момента за този период са около 1300-1500лв. Най-доброто ми предположение е да изчакате септемврийската промоция на катарците (ако приемем, че я направят както предни години), както и да следите Turkish Airlines, които понякога изкарват цени по 500-600 евро. Turkish обаче летят до Бали с 2 прекачвания, което е по-неудобно по принцип. Редактирано 12 юли, 2018 от Георги Матеев 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 преди 11 минути , Ангела каза: Здравейте, нова съм във форума , виждам, че сте доста активен в полетите и на "ти" с повечето промоции. Писах няколко пъти в разлини тези за Бали, но така и никой не ми отговори, за това се обръщам към вас като вещ в тази сфера. С няколко приятелки, искаме да си организираме екскурзия до Бали началото на януари или към края, но цените на билетите с катарците за момента са доста скъпи. Препоръчайте ми ,моля ви коя авиокомпания да следя за билети на прилични цени, защото в момента за този период са около 1300-1500лв. Здравей, преместих питането в нова тема, защото не се отнася за Air Asia. А тук вече има отговори 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 (редактирано) Тази цена вероятно ще падне, а цените на полетите до Атина в януари обикновено са ниски. Редактирано 12 юли, 2018 от Таньо 3 Връзка към коментар
Ангела Публикувано: 12 юли, 2018 Автор Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 On 7/10/2018 at 10:02 PM, Георги said: За януари е рано още за билети, със сигурност трябва да са след 10-и, че преди това го има ефекта на новогодишния пик. Имате няколко месеца поне да се ослушвате за билети, топ кандидат са катарците, които имат директен полет от Доха, алтернатива може да е полет до Сингапур и допълнителен после до Бали. Мисля, че ако видите под 500 евро и ви допадат датите, може да се взима смело. Друг е въпроса, че до колкото помня януари е баш в сърцето на дъждовния сезон, та може да премислите плана като цяло. За дъждовния сезон въобще не го и помислихме. Кои месеци и ок да се ходи в Бали? Връзка към коментар
Ангела Публикувано: 12 юли, 2018 Автор Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 2 hours ago, Георги Матеев said: Най-доброто ми предположение е да изчакате септемврийската промоция на катарците (ако приемем, че я направят както предни години), както и да следите Turkish Airlines, които понякога изкарват цени по 500-600 евро. Turkish обаче летят до Бали с 2 прекачвания, което е по-неудобно по принцип. Благодаря за бързия отговор и полезното инфо. 🙂 Мислех си да изчакаме до август и да видим дали ще падне цената още, но щом има септемврийски промоции още по-добре( евентуално) Само се притесявам,ако изчакаме много ,дали ще успеем да се класираме с толкова билети ,защото ще се съберем група от 5-6 девейки и може и да не намерим . Ще следим и турците , пък дано имаме късмет. Не сме се информирали за дъждовния сезон от кога започва. Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 (редактирано) Табличка по месеци. Редактирано 12 юли, 2018 от aleksandrina 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 преди 18 минути , Ангела каза: За дъждовния сезон въобще не го и помислихме. Кои месеци и ок да се ходи в Бали? Баш сезонът за посещение е Юли и Август, но аз бих предпочел Май-Юни или Септември, точно преди или след активния сезон. 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 12 юли, 2018 Сподели Публикувано: 12 юли, 2018 Била съм там март, била съм и октомври, и двата пъти по около седмица. Нямам спомен за дъжд за повече от 5-10 минути. За мен лично правилният избор, ако реша да потретя, е- пак бих отишла там извън топ сезона. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения