kafcheto Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 (редактирано) Момчета, ето каква е работата: имам неочаквана ваканция от 5 до 14 ноември и ми се иска да се махна за малко от Кипър, където съм в момента. Имам приятелка, която живее в Будапеща и ми се ще да я посетя. Та ми трябва някакъв лоу-кост без багаж в рамките на тези дни. Нямам нищо против и да обиколя през някъде (напр.виена и после да пътувам с влак или бус). Ако може да ударите едно рамо като специалисти Благодаря! Редактирано 30 октомври, 2013 от kafcheto Връзка към коментар
wilks Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 От къде точно в Кипър? Защото от Ларнака има директни полети с Wizzair. Примерно 9-16 ноември за 160 евро само с ръчен багаж и без членство в дискаунт клубове и други такива частни случаи. Ако държиш на тръгване 5 ноември, билета става 60 евро по-скъп - 220 евро. Другите варианти през Виена не са по-евтини за толкова близки дати. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 Има и разни варианти за твоите дати през Lefcosa - Северен Кипър (ЕCN) и Истанбул , ама то е само за луди хора ... като нас 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 Смятам, че директния на Уиз от Ларнака трудно ще бъде победен, и като цена, и като удобство. Само изчакай да мине полунощ да видим дали ще пуснат 20% намаление за всички пътници. Независимо дали има намаление или не след полунощ, резервирай веднага защото за след седмица цените почти гарантирано няма да падат повече. Връзка към коментар
kafcheto Публикувано: 30 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 Wizz Air да, засега и аз към тях съм се насочила. Stenk, ако може я дай подробности за "лудите" варианти през Северен Кипър и Истанбул Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 30 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2013 Има варианти за полети с Pegasus до Сабиха и после полет оттам до Будапеша , но за толкова кратък времеви интервал който задаваш наистина Wizz e най-добрия вариант. Връзка към коментар
Препоръчани мнения