Прескочи до съдържание

Търся самолетен билет София-Лондон(Хийтроу)

Препоръчани мнения

Моя позната трябва да  е на 08.09 на Хийтроу. Летището е задължителен елемент, защото там ще  я чакат и вземат. Датата също. Може да се лети и от Солун, но за момента излиза още по-скъпо.

Чуденката ми е -ок ли е тази цена, която намирам и има ли смисъл да чакам-какъв е шансът да паднат цените или напротив, да се качат още? Не съм търсила билет с "нормална" авиокомпания от цяла вечност и незнам какво да правя 🙂

Редактирано от bobole4e
Връзка към коментар

Доста време ги следих билетите точно по това време и не съм видяла нищо по-евтино, като изключим един единствен билет на Бритиш (а ми трябваха 2), за 80 евро или паунда (не помня валутата). Представа си нямам тази цена как излизаше, беше заобиколена от трицифрени и то от порядъка на над 200-300. Може би грешка?? Така или иначе с втория билет скачаше на над 300 на човек и се отказах от този вариант. Чак на 12-ти намерих евтино (под 100)...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

на 7.09 е малко по-евтино, но щом датата е фиксирана...

Цените може и да паднат, но е малко вероятно. Тук не играят като при Уиз и общо взето вървят нагоре, като изключим промоция или някой да си смени датата...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз следя за Лондон точно за Хийтроу, но ноември месец и там са някакви стабилни цени, които не се променят от половин година. За жалост септември началото явно е много търсен за прибиране на отпускарите от БГ към Лондон. Доста са по-скъпи от нормалното, но търсенето определя цената. Не ми се вярва да паднат цените, затова пробвай през jetcost-овете и действай. Другия вариант е да се търси нещо с прекачване, за жалост сега нямам време да потърся.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За съжаление датата и летището са фиксирани. През jetcost-овете пада до 270лв.  Отделно искат пари за място...това, предполагам,  е пожелателно? За Бритиш конкретно става въпрос.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.