Прескочи до съдържание

Търся билети Торонто-София и обратно


Препоръчани мнения

Здравейте,

 

Цените са умопомрачителни, в предвид, че пътувам и с две деца /8г. и 2г/. Около 3800 CAD намирам най-евтино с Луфтханза.

 

Преди няколко дни попаднах на търсачка, която ми комбинира полета с law cost и са на един билет, което ми гарантира връзката. Примерно Air Transat/ може и друга да беше/ + Wizz air. Обаче не я запомних и сега не мога да я открия. Има ли такава търсачка изобщо или нещо съм сънувала?

 

 

Връзка към коментар

Една подобна търсачка е kiwi.com, но всички такива ги приемай много подозрително. Няма как да са на един билет и да гарантират връзката, по-скоро включват някаква застраховка, която биха ти изплатили и да ти върнат пари и т.н., но с една камара условности, което го разбираш ако се заровиш много в общите им условия. С две думи - няма такава услуга, която да комбинира билети, които по принцип не се комбинират и да дава и гаранция. 

 

В допълнение, като добавиш таксите за куфарите, нищо чудно и спестяването да не е голямо, писала си 0, но някак си не си представям ти и две деца да пътувате за 2 месеца престой от Канада само с ръчен багаж 🙂 

 

В този порядък са цените, които и аз виждам, просто лятото и при много дълъг престой е така, трудно попадат промоционални цени. 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

По-скоро търси Торонто-Лондон/Франкфурт/Милано или подобна отсечка, свързана с евтин и чест нискотарифен полет за България. Пък за вторите отделно ще купиш билети. За по-непопулярните дестинации рядко има добри оферти чак от Северна Америка. Често я връзват с България Еър, а цените им са доста над Уиз/Райън по принцип. 

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.