digitalpr Публикувано: 25 юли, 2018 Сподели Публикувано: 25 юли, 2018 Привет 🙂 Планираме с двама приятели да изминем разстоянието от Копенхаген до Стокхолм с колела на палатки. До сега не съм бил в Швеция и ми се ще да видя това онова по пътя. Чудим се по какъв маршрут да минем. Дали да е по източното крайбрежие покрай Балтийско море, дали да е по западното крайбрежие на езерото Vattern, или по източното на Vanern? Крайната точка все ще е Стокхолм. Или можеби да отделим малко повече време за архипелага на Стокхолм? Обикновено природата е това което ме впечатлява и искам да снимам. Та, търся съвет за красиви места в южна Швеция от хора които са били там 🙂 1 3 Връзка към коментар
digitalpr Публикувано: 25 юли, 2018 Автор Сподели Публикувано: 25 юли, 2018 Нещо подобно ми се върти като маршрут, но приемам всякакви съвети! Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 25 юли, 2018 Сподели Публикувано: 25 юли, 2018 Природата е хубава,гори и езера,но на мен ми хареса града Стокхолм.Аз пък искам да пътувам с Flixbus от Копенхаген до Осло и обратно,през Гьотеборг. Връзка към коментар
digitalpr Публикувано: 30 юли, 2018 Автор Сподели Публикувано: 30 юли, 2018 Май няма много хора, които да споделят нещо от там. ОК, като се върна ще пиша аз тогава :) 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 юли, 2018 Сподели Публикувано: 30 юли, 2018 преди 12 часа, digitalpr каза: Май няма много хора, които да споделят нещо от там. ОК, като се върна ще пиша аз тогава 🙂 По-скоро преходът с колело е много специфичен. Иначе всички те чакаме като се върнеш да разправяш 🙂 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега