Прескочи до съдържание

самолетни билети от СОФИЯ до МАНИЛА


Препоръчани мнения

Здравейте, харесала съм полет на Катарците с малък престои в Доха за 650 евро. Освен в skyscanner откъдето обикновено си купувам билетите, в коя търсачка мога да се поровя за намаляване на цената. 

Връзка към коментар
преди 1 минута , T.E.Lawrence каза:

Това е стандартна цена без промо. Защо не изчакаш малко месец - два? Може да обяват промо.

Здравей T.E.Lawrenceами защото наща работа е малко "Мъж искам, сега го искам". На мен също ми се иска да изчакаме малко. Мисля че към края на август обикновено катарците правеха промо, нали? Иначе като си купим билетите, ще те потормозя за инфо за филипините. Ти на кои острови беше?

Връзка към коментар

Предполагам ако не август, септември би трябвало да има. От друга страна сте 6-ма, което не е малка бройка и също може да вдигне цената. Влез в сайта на катарците и разгледай там датите. Ако на датите, на които искаш да пътуваш, цената е най-ниската или близка до нея, може би си заслужава да изчакаш промо. Ако вече е по-висока, вероятността да стане ниска при промо е минимална (или ако е ниска, но има червен надпис за останали 2-3-4 бройки).

 

Аз съм ходил на Палаван и Бохол. Февруари отивам да катеря вулкана Пинатубо в северната част и после Корон.

  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.