Прескочи до съдържание

Сим карта (+интернет) за Индия

cybersimo

Препоръчани мнения

Някой има ли информация колко струват и дали се предлагат туристически сим карти в Индия? И в частност откъде и дали могат да се купят на летището в Делхи.

Престоя е 2 месеца, повече ще е необходим интернет отколкото минути за разговори.

Връзка към коментар

Мисля, че @Ametist беше купувала индийска SIM карта. Виж тук. Като цяло май само Airtel ти е опцията, но нямам идея дали имат киоск на летището... Пише, че трябва да посетиш техен офис. 

Редактирано от chandni
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

https://surfroam.com/

Нямам идея колко интернет ще ти трябва. През симкартата от този сайт горе 1 МБ = 0.06 евро. Сигурно има и други по-евтини варианти, но все пак го давам като алтернатива.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 19 часа, chandni каза:

Мисля, че @Ametist беше купувала индийска SIM карта. Като цяло май само Airtel ти е опцията, но нямам идея дали имат киоск на летището... Пише, че трябва да посетиш техен офис. 

Аз купих сим карта от Делхи. Във всеки един офис на мобилен оператор може да се купи. Искаха снимка и паспорт. Снимката за Индия беше формат 2 х 2 инча (това трябва да го пише някъде) Попълва се и някаква молба. На място може да се избере за колко дълго време и колко GB интернет да се заредят. Тъй като аз нямах снимка в себе си, човека който ми продаде картата ме снима с телефона си :). 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 4 месеца по-късно ...

Току що се върнах от едномесечен престой в Индия и мога да препоръчам Vodafone. Издават карти активни за целия престоя посочен на визата. Картата струваше 450 рупии и имах 1.5 GB дата на ден и безлимитни доместик обаждания. Изискават снимка и копие на паспорта и визата за страната. Отнема до 24 часа за активация.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.