stormbringer Публикувано: 3 август, 2018 Публикувано: 3 август, 2018 (редактирано) Здравейте Магеланци, търся билети (сестра ми си тръси, аз евентуално помагам, посредством вас) до Мавриций. Двупосочнни билети, за 4 души, за около 2 седмици (гъвкаво е), с тръгване в края на септември (след 20ти) или началото на октомври. Предполагам, че няма да са само с ръчен багаж, ама за полет до там, това едва ли променя нещата. Най-добрата цена, която има за сега е около EUR 850, ама "по-нормалните " са над 900. Редактирано 3 август, 2018 от stormbringer Не съм попълнил полетата
stanimir Публикувано: 3 август, 2018 Публикувано: 3 август, 2018 Ако им се разкарва до Истанбул може и по-евтино. Също някъде от Италия и т. н. Разгледай c google flights или matrix.software.com за обща ориентация , после може и през сайтове за да намалиш още цената (ако има някъде отстъпки). 1
funny Публикувано: 3 август, 2018 Публикувано: 3 август, 2018 За около 480 евро със самолет от София през Истанбул до Мавриций . Другата опция е със автобус до Истанбул и после 330 евро до Мавриций
Препоръчани мнения