Goal & Boss Публикувано: 4 август, 2018 Публикувано: 4 август, 2018 (редактирано) 8 - 20 октомври 2018 Oct 8-20, 8-27, 15-27, Oct 24 – Nov 3, Oct 27 – Nov 10 Редактирано 4 август, 2018 от Goal & Boss 5
montepinar Публикувано: 5 август, 2018 Публикувано: 5 август, 2018 В този сайт винаги рисуват графики на директни полети, а това е доста заблуждаващо. Има спирка в Саудитска Арабия. Понякога има и по 2 спирки и те го рисуват с една черта, сякаш е директен полет. Като сложим и полета от София , то става...да си поиграем на прекачвания
stefanrusev Публикувано: 6 август, 2018 Публикувано: 6 август, 2018 Точно! По-добре да се търсят оферти с Етиопците защото после за вътрешните линии се ползват сериозни отстъпки с кода от международния билет. 1
Goal & Boss Публикувано: 6 август, 2018 Автор Публикувано: 6 август, 2018 (редактирано) Не знам кой сайт имаш предвид, нито си спомням да съм пускал някакви графики с директни полети. Но си прав, разбира се. За повече пари човек може да се снабди с билет, който ще му донесе и повече удоволствие - 12 часа престой във Франкфурт, 18 часа престой във Франкфурт или 23 часа - във Виена. Ще бъда благодарен, ако някой ме осветли за качествата, които една оферта трябва да притежава, за да бъде публикувана тук. Редактирано 6 август, 2018 от Goal & Boss
Георги Публикувано: 6 август, 2018 Публикувано: 6 август, 2018 Мисля, че @montepinar имаше предвид сайтът, от който си взел офертата. По принцип е добре човек да си направи сметката дали прекачванията са удобни, това не винаги е правопропорционално свързано с цената. Нищо не пречи евтин билет да е много удобен (относнително естествено!), а скъп да е неудобен. преди 28 минути , Goal & Boss каза: Ще бъда благодарен, ако някой ме осветли за качествата, които една оферта трябва да притежава, за да бъде публикувана тук. Няма условия, пускай каквото ти се струва привлекателно. Но трябва да бъдеш готов, че може да бъде разчепкано и критикувано. Това е предимството, което имаме спрямо хилядите сайтове, които бълват безкритично оферти. 4
montepinar Публикувано: 6 август, 2018 Публикувано: 6 август, 2018 (редактирано) преди 12 часа, Goal & Boss каза: Не знам кой сайт имаш предвид Ще бъда благодарен, ако някой ме осветли за качествата, които една оферта трябва да притежава, за да бъде публикувана тук. Fly4free. Всяка оферта си я изобразяват на картинката като директен полет . А то в повечето случаи не е Редактирано 6 август, 2018 от montepinar
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега