Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Без отстъпката няма никакъв проблем да се вземе билет от твоя профил на когото и да е.

Връзка към коментар

Не знам аз ли не се изразявам ясно. Имам билет, въпроса е мога ли към него да взема постфактум билет на друг човек с точките от  wizz-дск картата и моя дискаунт, като не са купени заедно билетите.

Връзка към коментар
3 minutes ago, EliDion said:

Не знам аз ли не се изразявам ясно. Имам билет, въпроса е мога ли към него да взема постфактум билет на друг човек с точките от  wizz-дск картата и моя дискаунт, като не са купени заедно билетите.

Нито дискаунт може да ползваш, нито да платиш с точки - можеш само да купиш билет на друг човек в твоя профил, без отстъпка и с пари.

Да прикрепваш към друга вече извършена покупка също не може.

Връзка към коментар

Здравейте, бях писал за един случай, в който трябваше да ми се прехвърли чекиран багаж от един човек на името на друг на една и съща резервация. Обадих се на безплатния телефон и го прехвърлиха. Момчето, с което говорих беше много любезно.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Опитвам се да разреша една загадка. Вчера установих в Лутън, че съм забравил да си направя онлайн чеикин. Разбира се безропотно си понесох последствията, но ме изненада цената, която платих - 33.50, паунда като по ценова листа на Уиз, това струва 28.50. Дали не пропускам някаква допълнителна глоба за това че съм заявил онлайн чекин, а съм го направил на летището?

При протестите ми на касата, отговориха че толкова вземали Wizzair, а на чекин гишето пък ми казаха, че трябва да се информирам по добре за таксите преди да съм бил дошъл на летището. Демек нищо не ми отговориха. 

image.png.e08a3cd5151f3f8305c3a266fab6c0ef.png

Връзка към коментар
1 hour ago, georgebg said:

Нито дискаунт може да ползваш, нито да платиш с точки - можеш само да купиш билет на друг човек в твоя профил, без отстъпка и с пари.

Да прикрепваш към друга вече извършена покупка също не може.

Странно, аз пък наскоро купих два пъти билети за един и същ полет. Веднъж за трима и веднъж за петима, като и в двете регистрации присъствам, с идеята да се вземат намалените билети. От Уиз ми пратиха 2 пъти мейли дали съм сигурен, че пътуващият не е един и същ и ако искам да канселират билета, но нищо не съм им отговарял и засега няма някакъв проблем.

Дали има вариант след време едностранно да канселират една от резервациите?

Връзка към коментар
3 minutes ago, valentin_st said:

Странно, аз пък наскоро купих два пъти билети за един и същ полет. Веднъж за трима и веднъж за петима, като и в двете регистрации присъствам, с идеята да се вземат намалените билети. От Уиз ми пратиха 2 пъти мейли дали съм сигурен, че пътуващият не е един и същ и ако искам да канселират билета, но нищо не съм им отговарял и засега няма някакъв проблем.

Сам си си отговорил - и в двете покупки присъстваш като пътник ...

Тук се питаше дали може да се закупи билет на друг човек (без притежателя на акаунта да присъства) ...

Връзка към коментар
2 minutes ago, georgebg said:

Сам си си отговорил - и в двете покупки присъстваш като пътник ...

Тук се питаше дали може да се закупи билет на друг човек (без притежателя на акаунта да присъства) ...

Да, така е, моя грешка. А дали някой знае има ли вариант да канселират някоя от резервациите, заради това, че присъствам два пъти в този полет и дали някой го е правил?

Връзка към коментар
преди 7 минути , valentin_st каза:

Да, така е, моя грешка. А дали някой знае има ли вариант да канселират някоя от резервациите, заради това, че присъствам два пъти в този полет и дали някой го е правил?

Няма как да ти отменят резервация без твое съгласие.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Shlosera каза:

... ме изненада цената, която платих - 33.50, паунда като по ценова листа на Уиз, това струва 28.50. Дали не пропускам някаква допълнителна глоба за това че съм заявил онлайн чекин, а съм го направил на летището?

При протестите ми на касата, отговориха че толкова вземали Wizzair, а на чекин гишето пък ми казаха, че трябва да се информирам по добре за таксите преди да съм бил дошъл на летището. Демек нищо не ми отговориха. 

image.png.e08a3cd5151f3f8305c3a266fab6c0ef.png

Сигурно имаш документ за плащането. Отнеси въпроса към съпорта и поискай да ти възстановят сумата. 

P.S. 
Сега обаче погледнах на страницата на Wizz, та може би кучето е заровено тук:

image.png.1b774ba5cc8f411c3650e19c0c2414f7.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Като цяло е платено, но според мен те имат леко основание да искат още малко парици. Не знам дали ще се усетят.

Все пак имаш членство, което дава отстъпка за 5-6 билета. Реално има купени повече билети и за всички има WDC предполагам ...

Връзка към коментар
преди 2 часа, BlackArt77 каза:

че притежателят на дискаунта задължително трябва да фигурира между пътуващите.

Да, но според мен, във въпроса не ставаше дума за дискаун, а за закупуване с  точки ( вероятно по базовата цена, без отстъпката).

Връзка към коментар
преди 56 минути , Фичо каза:

Сигурно имаш документ за плащането. Отнеси въпроса към съпорта и поискай да ти възстановят сумата. 

P.S. 
Сега обаче погледнах на страницата на Wizz, та може би кучето е заровено тук:

image.png.1b774ba5cc8f411c3650e19c0c2414f7.png

Този текст съм го пропуснал, докато съм се ровил за специфична такса. Така написано, таксата може да варира много, защото когато човек не може да направи нищо друго ще я плати така или иначе. 

Все пак ще отворя случай към поддръжката, защото е добре да се потвърди това. 

ЕДИТ: Отворих им случай и заради това, че фактурата от Уиз е за 28.50, а не за 33.50 и така 5 GBP остават безотчетни.

Връзка към коментар

Wizzair announces six new routes from Vienna!

From December 18, 2019 Wizz Air will connect Vienna with the Athens, Greece, Cologne, Germany, Pristina, Kosovo and Tirana, Albania. The services to Castellon, Spain and London Luton, UK will start in July 1st, 2020.

New routes:
✈ Vienna – Athens (Daily from December 18th, 2019)

✈ Vienna – Cologne (Daily from December 18th, 2019)

✈ Vienna – Pristina (Monday, Wednesday, Friday, Sunday from December 18th, 2019)

✈ Vienna – Tirana (Tuesday, Thursday, Saturday, from December 18th, 2019)

✈ Vienna – Castellon (from July 1st, 2020, still no info about weekly frequency)

✈ Vienna – London Luton (from July 1st, 2020, still no info about weekly frequency)

69383839_2370325359711536_6838340791459381248_n.png

За повече инфо цък.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Днес докато се рових във сайта на уиз попаднах на този ситен текст.

Обработката на възложени искове води до допълнителни разходи за нас. Според Унгарския граждански кодекс 6:200. §* такива разходи ще бъдат покрити от вас и третата страна, на която възложите иска си.

Ако компенсацията по възложения иск трябва да бъда изплатена, за да покрием горепосочените разходи, ще удържим Таксата за обработка на възложен иск от изплатената компенсация.

Сумата за обработка на възложен иск е 50 EUR. Тя е също така посочена в раздела Всички услуги и такси.

Всички авиокомпании ли имат подобни таксички?

• Харесвам 1
  • Шок 3
Връзка към коментар

Някой имал ли е случай два пъти да получи един и същи кешбек в профила си на Уиз ер? За наемането на кола през юни в юли и август получих един и същи кешбек. За едното спане през букинг обаче още не съм си получил кешбека. Има ли шанс да го получа или да го отпиша?

По тези въпроси Уиз ер разправят ли се с рекламации или да се радвам на това което съм получил и да не се занимаван със случая?

Връзка към коментар
преди 47 минути , Topfly каза:

За следващите седмици в посока София-Будапеща Уиз ер доста са надули цените...Някой има ли идея каква е причината?

sof-bud.JPG.3b9f6a0081471972634f13b96c5d4ebc.JPG

Сезон година храни.

До Милано няма и места. Не е заради Малката награда на Италия във Формула 2 😄

image.png.a0c156d66ed9cc96a9154c712414605c.png

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• mamaivy
    • Ирина
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.