Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Някой има ли информация за полетите до Италия как стои положението имаме на 23 Май полет до Неапол резервиран още Ноември миналата година и се надяваме да го отменят.

Публикувано:
преди 16 минути , Ivko каза:

Гледам летище Киев изпълнява някакви полети и вчера и днес също има заложени?!

CA610B15-D8D9-40FB-B744-5C4B10B019ED.jpeg

Какво е това"take off",с ракети ли ги свалят тия самолети?

@Ivko, гледаш грешното летище. Уиз летят до Жулиани:

1820468904_.png.3815aaf7ea53723f33e220ea2ac7df4f.png

• Смея се 5
Публикувано:
преди 24 минути , Мари Николова каза:

take off

Take off означава излитане, излетял.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 45 минути , Nikola Simeomov каза:

Някой има ли информация за полетите до Италия как стои положението имаме на 23 Май полет до Неапол резервиран още Ноември миналата година и се надяваме да го отменят.

До 3 юни е забранено да се влиза в Италия...ще го отменят предполагам.

Георги Матеев
Публикувано:
преди 6 минути , bad kid каза:

До 3 юни е забранено да се влиза в Италия...ще го отменят предполагам.

Може ли линк към информацията?

Забрана за влизане в страната на чужденци не значи непременно забрана за полети, а второто (в случая) е по-важното.

Като гледам например утрешният полет София-Бергамо по всичко личи, че ще се оперира.

• Харесвам 2
Публикувано:

Ами не съм убеден всъщност дали има абсолютна забрана за влизане в момента, ама от вчера пишат, че свободно движение през границата ще има след 3 юни...

Днес от и до Неапол има само един полет от Рим

https://www.aeroportodinapoli.it/en_GB/on-departure/today-s-flight

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:

Тази сутрин ми е леко аналитично, та разкостих Испания през призмата на новата информация за затегнато положение до 15.06.

Wizz оперира полети от/до 14 испански летища: ALC, BCN, LPA, IBZ, MAD, AGP, PMI, SVQ, TFS, VLC, FUE, SDR, ZAZ, CDT. Първите 9 директно ги изключваме, тъй като за тях вече е обявено, че отварят и ще приемат полети. Нека обаче разгледаме по-подробно останалите 5 летища, ето малко статистика за 2019:

VLC - Valencia - 8,5 милиона пътника
FUE - Fuerteventura - 6,1 милиона пътника
SDR - Santander - 1,1 милиона пътника
ZAZ - Zaragoza - 467 хиляди пътника
CDT - Castellon - под 50 хиляди пътника

Предвид цифрите спокойно можем да предположим, че VLC и FUE скоро ще отворят също, най-вероятно в рамките на седмица. VLC е деветото по трафик летище в Испания и подозирам, че дори полетът SOF-VLC на 23.05 ще се състои.

SDR ми е под лек въпрос, но за ZAZ и CDT почти мога да се обзаложа, че до 15 юни няма да отворят и ако въобще реша да залагам на Испания ще е на полет от/до едно от тези 3 летища.

Например полетът Зарагоза-Букурещ на 30.05 хич не го виждам да се случи.

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:

А някой купува ли конкретно полета на 23.05 Виена-Киев, че беше 100 евро сега е скочил на 180 😂😂 и едва ли сега се избиват да летят освен ние, но пък е първия полет след уж отпдане на забраната на 22-ри, но нещо такова беше и със успешния Мемингем-Клуж. Уиз забелязвам, че зареждат полети веднага след датата от която по-принцип отпадат забраните в съответните държави с идеята явно да летят.

Публикувано:
преди 43 минути , Георги Матеев каза:

Например полетът Зарагоза-Букурещ на 30.05 хич не го виждам да се случи.

Още по безумен е Зарагоза-Клуж също на 30-ти

Публикувано:

@Ivko ти още вървиш барабар Ивко с мъжете обаче 🙂 Браво, все пак тоя Дубай не се избива лесно. Имай малко повече търпение само.

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

А някой купува ли конкретно полета на 23.05 Виена-Киев, че беше 100 евро сега е скочил на 180 😂😂 и едва ли сега се избиват да летят освен ние, но пък е първия полет след уж отпдане на забраната на 22-ри, но нещо такова беше и със успешния Мемингем-Клуж. Уиз забелязвам, че зареждат полети веднага след датата от която по-принцип отпадат забраните в съответните държави с идеята явно да летят.

Аз купих, но преди 10- на дни. За  2-ма с флекс около 100 евра.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , bibi каза:

Аз купий, но преди 10- на дни. За  2-ма с флекс около 100 евра.

Преди 1 час, Ivko каза:

Защо 23-ти?🤔Аз имам резервация за 24-ти!😜

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 23 часа, Capitan Morgan каза:

Връщат ама след 2-3 месеца 😄 Виж тук форума играе с виртуални пари и няма проблем.

Все още 2 месеца не съм чул да са върнали пари на някого, от 22ри Март ми е най-ранната заявка.

Публикувано:
преди 8 минути , crazyhorse каза:

Защо 23-ти?🤔Аз имам резервация за 24-ти!😜

Еее излагаш се 😂 той на 24-ти е 20 евро хаха то да е грях да изгориш

Публикувано:
преди 43 минути , crazyhorse каза:

Аз имам резервация за 24-ти!

Ще пътуваме май заедно. Въпреки че, по-добре да не пътуваме.... 😉

• Смея се 1
Публикувано:

Аз само да напомня няколко строфи от едно любимо парче на Джони Кеш, светла му памет:
 :grin:

...

You've got to know when to hold 'em
Know when to fold 'em
Know when to walk away
And know when to run
You never count your money
When you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin'
When the dealin's done

Every gambler knows
That the secret to survivin'
Is knowin' what to throw away
And knowin' what to keep
'Cause every hand's a winner
And every hand's a loser
...
  • Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, muffytoz каза:

Виена-Киев на 23 Май с уиз флекс 230 евро е много добре (ако не излети ) 🙂

180 евро е как 230?

п.с. Румъния имат забрана до 29-ти за полети до определени държави за някои от които Уиз продават билети за дата 29-ти.

Георги Матеев
Публикувано:
преди 5 часа, Capitan Morgan каза:

@Георги Матеев не ни дръж в неведение накъде си се запътил 😜 Би било интересно ( предполагам не само на мен) като приключиш с  Уиз-инвестициите да публикуваш една карта къде си пътувал по време на пандемията.

В момента съм в творческа пауза, тъй като не намирам нищо интересно (да се чете с над 95% шанс за отмяна) и не бързам. Споделям мнението на @Фичо, че човек трябва да знае кога да спре 🙂 След ден-два ще преценя обстановката пак и ще реша финално, но принципно към момента най-потенциални кандидати са BVA-SOF 22.05, DTM-VNO 22.05, VIE-IEV 23.05, LTN-RIX 25.05 и RIX-IEV 26.05.

За картата ще е трудно, над 20 пъти ми отменяха полети и вече не ги помня всичките, а след кенсъл изчезват от Уиз акаунта и няма как да ги възстановя. Но да кажем, че доста "попътувах" (дори и да приключа играта дотук) 🙂

@Ivko румънската забрана е до 28-и. Чак сега виждам, че в обобщаващия пост съм допуснал правописна грешка в бързината. Правилната дата за Румъния е 28.05, а от 29-и на теория тръгват полетите.

• Харесвам 2
  • Браво 2
Публикувано:
преди 2 минути , Георги Матеев каза:

изчезват от Уиз акаунта и няма как да ги възстановя.

Е кажи сега, че и имейлите си изтрил... :girl_crazy:

Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 минути , chandni каза:

Е кажи сега, че и имейлите си изтрил... :girl_crazy:

Разбира се, веднага след осъществен рефънд ги трия заедно с имейлите с фактурите. За какво ми е да ги пазя?

Публикувано:
преди 3 минути , Георги Матеев каза:

@Ivko румънската забрана е до 28-и. Чак сега виждам, че в обобщаващия пост съм допуснал правописна грешка в бързината. Правилната дата за Румъния е 28.05, а от 29-и на теория тръгват полетите.

В сайта на летището пише това The suspension of flights by aviation operators to Austria, Belgium, Swiss Confederation, France, Germany, Iran, Italy, United Kingdom and Northern Ireland, the Kingdom of the Netherlands, Spain, the United States, Turkey is hereby extended and Iran and from these countries to Romania for all airports in Romania, for a period of 14 days, starting with 15.05.2020. От 15-ти, 14 дена не идва ли 29-ти включително!

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• ttashkov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.