Ametist Публикувано: 22 декември, 2021 Публикувано: 22 декември, 2021 преди 9 часа, moli84 каза: Благодаря ,много !! Дори на сайта за здравната декларация пише в рамките на 48 часа преди пристигане !! https://imuga.immigration.gov.mv/ethd All passengers arriving to and departing from the Maldives are required to complete the Traveler Health Declaration form within 48 hours of the flight time Може да са променили валидността от 24 на 48 часа. Преди беше с валидност до 24 часа.
Дани Магелани Публикувано: 23 декември, 2021 Публикувано: 23 декември, 2021 преди 18 часа, Ametist каза: Може да са променили валидността от 24 на 48 часа. Преди беше с валидност до 24 часа. Свята Коледа и много щастлива и успешна 2022 година, далеч от България, но на райски острови! 2
Mariella Ivanova Публикувано: 9 март, 2022 Публикувано: 9 март, 2022 На 20.08.2021 г. в 21:54, borislavpetkov84 каза: Бих искал да се включа и аз със скорошен опит от Малдивите. Първо ние бяхме на Сън айланд резорт и спа и бяхме много доволни от избора си, защото острова е най-големият резорт от всички резорти и има доста неща за правене. Имахме 3 нощувки във водна вила и 4 нощувки във делукс вила на първа линия на плажа, като целият престой бяхме ол инклузив. Нощувките ги запазих през Агода с безплатно анулиране два дни преди настаняването. Цената за всички нощувки беше 1280 лв. на човек за целия престой от 7 нощувки ол инклузив. В тази цена имахме и една екскурзия безплатно по избор. По принцип трансфера не е включен в цената и беше 300$ на човек със самолет и лодка, но самолета не е хидроплан, а обикновен самолет с перки. Ние бяхме 6 възрастни и успях да убедя резорта, че не желаем техният трансфер и ще си намерим трансфер със спийд лодка, цената за двупосочен трансфер беше 1200$, което е по 200$ на човек, а пътя от столицата е 2 часа. Морето не беше бурно и по пътя видяхме летящи риби и делфини. Като си спомням каква мизерия беше в столицата Хулхумале не си представям да отида на Малдивите и да отседна на местен остров, където алкохола е забранен, има определени плажове за къпане по бански и като цяло си е доста неподдържано и мръсно. Избора е ваш дали ще биете толкова път и няма да можете да се излегнете на плажа с коктейл или бира в ръка. Тази цена дали е била заради CoVID? При търсене сега ми излиза най-малко 550 EUR на нощувка. Разликата е огромна. А настрана от това, моля, препоръчайте ми остров в средния ценови диапазон, в близост до риф за гмуркане. Благодаря!
stanislavpp Публикувано: 9 март, 2022 Публикувано: 9 март, 2022 Миналата година доста ризорти предлагаха цени от 120-150$ за нощувка . За въпросният ризорт в момента най-ниските цени са от 300$ с включени данъци и предплащане .
borislavpetkov84 Публикувано: 9 март, 2022 Публикувано: 9 март, 2022 преди 4 часа, Mariella Ivanova каза: Тази цена дали е била заради CoVID? При търсене сега ми излиза най-малко 550 EUR на нощувка. Разликата е огромна. А настрана от това, моля, препоръчайте ми остров в средния ценови диапазон, в близост до риф за гмуркане. Благодаря! Определено цените тази година удариха тавана. Според мен ниските цени миналата година бяха, защото резортите бяха празни и повечето европейски държави бяха забранили пътуванията в чужбина. Аз гледах за тази година, но тези цени вече няма как да се намерят и затова решихме да отидем в Тайланд.
Bubu1978 Публикувано: 1 юни, 2022 Публикувано: 1 юни, 2022 Здравейте и от мен, дали някой може да ми каже остров с хубав риф, не държа на ресор, защото отиваме изцяло за гмуркането. Прочетох много хубави отзиви за рифа на Ембуду, но цените му са малко височки за нас. Така, че и остров с местни ни устройва. Благодаря ви!
Дани Магелани Публикувано: 1 юни, 2022 Публикувано: 1 юни, 2022 преди 1 час, Bubu1978 каза: Здравейте и от мен, дали някой може да ми каже остров с хубав риф, не държа на ресор, защото отиваме изцяло за гмуркането. Прочетох много хубави отзиви за рифа на Ембуду, но цените му са малко височки за нас. Така, че и остров с местни ни устройва. Благодаря ви! От Маафуши те карат с лодка до риф. Аметист ще помогне, може да и пишете на лични. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега