Прескочи до съдържание

Тайланд


smiledaisy

Препоръчани мнения

Здравейте!Предварително се извинявам,ако повтарям темата и въпросите,но ми предстои пътуване до Тайланд през ноември,ще сме на Пукет и в Бангкок. Тъй като ще сме само двамата с мъжът ми, малко се притеснявам и бих искала да ми помогнете съвети и препоръки за посещението ни,които ще са ни от особена важност. Горе-долу съм нахвърлила примерна програма за местата и атракциите,които искаме да посетим,но ще се радвам да получа допълнителни съвети и препоръки.Благодаря предварително!🙂

Връзка към коментар

То,всъщност,програма е малко силно казано,но сме набелязали местата,които искаме да посетим. За Пукет те са: Остров Phi-Phi, гмуркане,шоуто "Фантазия" и сафари със слонове. За Бангкок: Големият дворец,Храмът на Златния Буда,Skybar-а в Lebua, плаващите пазари... Това е общо взето🙂 Бих желала някой,който е посещавал Тайланд да ми даде съвети,които няма да намеря в пътеводителите за страната... Благодаря предварително!

Връзка към коментар

Ама много пестеливо го караш 🙂 Напиши колко време ще сте, как мислиш разпределението по дни и ще видим дали е постижимо, дали в някой ден може да се вмести още нещо, дали дори можеш да включиш и неща извън Банкок и Пукет. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 1 година по-късно ...

Чета, че последните години дъждовния сезон се е удължи и дори в началото на декември има дни с дълги валежи. 

Интересуваме по-точно Краби, Пукет. Принципно втората половина на ноември трябва да отминава дъждовния сезон, но пък време е, може ли човек да го разбере. 

Все пак ще се радвам, ако някой сподели мнение. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.