zlatanovats Публикувано: 13 август, 2018 Публикувано: 13 август, 2018 Може ли и аз да се запозная с вас ? и със сметката (по правило) 🙂 1 1
Polina Публикувано: 13 август, 2018 Автор Публикувано: 13 август, 2018 преди 3 минути , zlatanovats каза: Може ли и аз да се запозная с вас ? и със сметката (по правило) 🙂 Може да се запознаеш и не само! Добре започваш! Пък и Граф ще има, няма да си сама 🙂 . преди 34 минути , Ивка каза: и ние май? май? Какви са тия "и ние май?". Въпросителни в понеделник не се приемат 😉 1 3
Ивка Публикувано: 13 август, 2018 Публикувано: 13 август, 2018 преди 28 минути , Polina каза: май? Какви са тия "и ние май?". Въпросителни в понеделник не се приемат 😉 разсмя ме 🙂 Не знам до колко ще съм на работа утре. Обикновено вторниците са тежки
Branko Публикувано: 13 август, 2018 Публикувано: 13 август, 2018 преди 6 минути , Ивка каза: разсмя ме 🙂 Не знам до колко ще съм на работа утре. Обикновено вторниците са тежки След сбирката може и срядата да е тежка 😂 4
Polina Публикувано: 13 август, 2018 Автор Публикувано: 13 август, 2018 С Божидар слагаме точката на записването. Резервацията е потвърдена, 60 човека, 18:30. Градинката ще работи почти изцяло за нас. До утре 🙂 5 1 1
ZORI Публикувано: 13 август, 2018 Публикувано: 13 август, 2018 как така става, че като се запиша ме изстрелят на някъде, сега не съм записана и узрява "едно ще дойда"........Поли вече е предала списъка.....ще споделя стола със някой... 🙂 🙂 🙂 1
iliana_t Публикувано: 14 август, 2018 Публикувано: 14 август, 2018 Налага се да се отпиша. 😞 ZORI, няма да делиш стола с някой 😉
Sveta Публикувано: 14 август, 2018 Публикувано: 14 август, 2018 На 9.08.2018 г. в 21:22, malkia каза: И аз на 80% ще дойда.
Sveta Публикувано: 14 август, 2018 Публикувано: 14 август, 2018 Здравейте!Вчера се присъединих към груата!Много бих искала да Присствам на днешната сбирка по бирка! Видях,че срока за записване е бил довчера след обяд,но е се записах,тъй като за съжаление тази вечер имам ангажимент до към 21.00 ч.Дали ще бъде възможно и удобно да се присъединя след тов към групата?
Alexander Публикувано: 14 август, 2018 Публикувано: 14 август, 2018 Толкова хора рядко идват, че и доста нови магеланци ще има. Ще мина и аз след 10, въпреки, че утре в 5:30 имам самолет, а чекинга затваря в 4:35(имам куфар). 1
Sveta Публикувано: 14 август, 2018 Публикувано: 14 август, 2018 Аз пък кацнах вчера в полунощ и тпва беше една от причините да не съм на ясно с прогяамата си днес!
lyusi Публикувано: 14 август, 2018 Публикувано: 14 август, 2018 Съжалявам за късната реакция, но и аз може да мина след работа за по една бира на крак. Стол не ми трябва.
Polina Публикувано: 14 август, 2018 Автор Публикувано: 14 август, 2018 преди 54 минути , Alexander каза: Толкова хора рядко идват, че и доста нови магеланци ще има. Рядко?? Шегуваш се, нали? 🙂 Късметлия е графа, това е. 🙂 Преди 1 час, Sveta каза: Здравейте!Вчера се присъединих към груата!Много бих искала да Присствам на днешната сбирка по бирка! Видях,че срока за записване е бил довчера след обяд,но е се записах,тъй като за съжаление тази вечер имам ангажимент до към 21.00 ч.Дали ще бъде възможно и удобно да се присъединя след тов към групата? Добре дошла при нас, Sveta! Дано се чувстваш уютно, а съмишленици за пътувания по света и у нас, все ще се намерят! 1
Stanislav Dimitrov Публикувано: 14 август, 2018 Публикувано: 14 август, 2018 (редактирано) Аз вече съм на 350%,защото ще съм с Меги,Бобо и един приятел-Марин,с който сме били на мн.места в Югоизточна Азия,а и Иран направихме с кола заедно 🙂 Редактирано 14 август, 2018 от malkia
ZORI Публикувано: 14 август, 2018 Публикувано: 14 август, 2018 (редактирано) Liana-t преди 4 часа, iliana_t каза: Налага се да се отпиша. 😞 ZORI, няма да делиш стола с някой 😉 Mного ме разочарова....аз вече мшсленно се бях настянил в полите на някого .....:( 😞 😞 🙂 😞 🙂 например Поли......хаххах аааааааааа Редактирано 14 август, 2018 от ZORI
Фил Публикувано: 14 август, 2018 Публикувано: 14 август, 2018 (редактирано) преди 3 часа, Alexander каза: Толкова хора рядко идват, че и доста нови магеланци ще има. Ще мина и аз след 10, въпреки, че утре в 5:30 имам самолет, а чекинга затваря в 4:35(имам куфар). Струва ми се, че няма да е прецедент от сБирка - направо към летището, май вече имахме такива случаи. Редактирано 14 август, 2018 от Фичо
Polina Публикувано: 14 август, 2018 Автор Публикувано: 14 август, 2018 преди 10 минути , ZORI каза: Liana-t Mного ме разочарова....аз вече се бях настянил в полите на някого мисленно.....:( 😞 😞 🙂 😞 🙂 например Поли......хаххах аааааааааа Ще се наложи да и купуваш риза, на нашата Илияна 🙂 . Аааа, инак за добро или лошо аз по такива големи сбирки не успявам да седна, та в моите поли няма да е сядането. Виж обаче, не знам дали има вакантно място на колената на Фичо. Те са предназначени за тази дейност, но винаги са с предварително запазване... 😉 1
ZORI Публикувано: 14 август, 2018 Публикувано: 14 август, 2018 ето и Фичо лети .....Поли, щеш... нещеш ...седнала или права ...до твоето дясно коляво ще съм ... 🙂 🙂 🙂
Alexander Публикувано: 14 август, 2018 Публикувано: 14 август, 2018 преди 39 минути , Фичо каза: Струва ми се, че няма да е прецедент от сБирка - направо към летището, май вече имахме такива случаи. Ще трябва да мина да си взема куфара поне..
Polina Публикувано: 14 август, 2018 Автор Публикувано: 14 август, 2018 преди 13 минути , ZORI каза: ето и Фичо лети .....Поли, щеш... нещеш ...седнала или права ...до твоето дясно коляво ще съм ... 🙂 🙂 🙂 Фичо, не лети, а припомня случки от архива на сбирките, но щом си рекла - до мен ще си. 🙂 Не възразявам.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега