krasen_denev Публикувано: 25 май, 2014 Сподели Публикувано: 25 май, 2014 Малко почивка.Дано някой ме отмени?!? Връзка към коментар
cck Публикувано: 25 май, 2014 Сподели Публикувано: 25 май, 2014 Пътувал съм на този и на Silja Europa от Турку/Хелзинки/ до Стокхолм и обратно.Че е пиянски е пиянски,но най-интересното беше,че ние бяхме от най-пияните. Във фрий шопа продаваха едни пътни колички с по няколко кашона бира.Цената изобщо не ме впечатли,т.е. стори ми се висока.На порта в Стокхолм ние бяхме единствените,които слязоха без колички с бира.Сигурно сме направили лошо впечатление. А стекчето, т.е. един кашон бяха 24 бири. Във всяка количка се товареха по няколко такива кашончета. Изобщо весели хора Връзка към коментар
Iva_a Публикувано: 25 май, 2014 Сподели Публикувано: 25 май, 2014 Аз се страхувам от вода, признавам си. След бързите лодки на Малдивите и една черупка в Охридското езеро, с която претърпяхме буря и корабокрушение, много трудно се качих на круизен кораб. Но обичам да снимам лодки и кораби. Ето няколко: Clipper Stad Amsterdam на пристанището на Сент Мартен Superyacht HARLE, на пристанището на Антигуа Harle - 44.6m (146.49ft) - Feadship - 2007 Michael J. Saylor - net worth USD 300 million - USA И една летяща надуваема лодка на плажа на Баваро 6 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 26 май, 2014 Сподели Публикувано: 26 май, 2014 Един от круизните кораби,изпълняващи програми по река Дунав,акостирал на Видин. Връзка към коментар
Elena Публикувано: 26 май, 2014 Автор Сподели Публикувано: 26 май, 2014 Така, както ги виждам нещата скоро мога да се запиша със снимки само на каяци...след вашите фотоси е малко смешно, но пък от сърце 1 Връзка към коментар
petia_a_z Публикувано: 26 май, 2014 Сподели Публикувано: 26 май, 2014 (редактирано) Хайде и от мен малко лодки Онези беличките в дъното на снимката виждате ли ги? - това е армадата на Пуерто Наталес ...така пишеше на една табелка и една разходка с лодка до Игуасу два горди типа- представители от Бали и лодчица от Копенхаген и срам не срам, следващото ще го нарека платноходка....нали си има платна няколко лодки от Konpong pung (Камбоджанската Венеция) и лодчица от Виетнам : и още една от там - качвам я заради очетата малко лодчици родом от Меконг и две снимки с лодки от Малта туй то Редактирано 26 май, 2014 от petia_a_z 8 Връзка към коментар
petia_a_z Публикувано: 26 май, 2014 Сподели Публикувано: 26 май, 2014 и още еднички от Хуе (Виетнам) ...като съм почнала да качвам 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 26 май, 2014 Сподели Публикувано: 26 май, 2014 (редактирано) Да ви завърна малко от екзотичните острови към френската Ривиера : Бургазлии може би са виждали тази яхта с родния трибагреник ... спестявам лицата на мадамите , да не ги познае някой в Сен Тропе 100 млн. евро ... "къщурката" на Роман Абрамович в Кап Антиб Лодки с нежни имена Разбира се всичко това е за хора на които градините са им на покрива ... Ей затова пък ме дразнят дубайците и другите от залива ... 90% от тия играчки са с близкоизточни номера и всеки от тях си умира да парадира форсирайки ги по Кроазет и чукарите между Сен Тропе и Монте Карло Редактирано 26 май, 2014 от stenk 9 Връзка към коментар
aneliya Публикувано: 26 май, 2014 Сподели Публикувано: 26 май, 2014 Ферибот Bellagio Como 2 Връзка към коментар
aneliya Публикувано: 26 май, 2014 Сподели Публикувано: 26 май, 2014 И тук малко лодки и патки 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 26 май, 2014 Сподели Публикувано: 26 май, 2014 Част от флотилията на Военно-морските сили на Република България на пристан в Созопол. 3 Връзка към коментар
Andro Публикувано: 21 юли, 2014 Сподели Публикувано: 21 юли, 2014 Рибарска лодка с която се лови риба тон на остров Минданао, Филипините. Повече за улова на риба тон с тези лодки тук http://kayamping.blogspot.com/2013/10/blog-post_29.html 3 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 21 юли, 2014 Сподели Публикувано: 21 юли, 2014 (редактирано) Тази моторна яхта я притежавах на 50% в съдружие с един приятел (впоследствие я продадохме): Longtail boat - Краби, Тайланд: Снимал съм всякакви каяци, канута, еднодръвки, ветроходни и моторни яхти, фериботи, катамарани - джетове, junks от ЮИ Азия и далечният Изток, круизни кораби от всякакъв вид и размер (включително и ветроходи) от цял свят, като ми остане време ще си прегледам снимките и ще постна. Редактирано 21 юли, 2014 от FlyTraveler 4 Връзка към коментар
батко Биси Публикувано: 21 юли, 2014 Сподели Публикувано: 21 юли, 2014 Пирати и полиция, но не в надпревара 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 21 юли, 2014 Сподели Публикувано: 21 юли, 2014 Лодки по река Чобе, национален парк Чобе, Ботсуана: Лодка за експедиция за големи бели акули (стоманената клетка се вижда на кърмата), Саймънс Таун, Ю. Африка: 4 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 21 юли, 2014 Сподели Публикувано: 21 юли, 2014 Имаше един тарикат с хеликоптер на яхатата, нея снима ли я? Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 21 юли, 2014 Сподели Публикувано: 21 юли, 2014 Рибарска лодка при изгрев на река Ayeyarwady (според българската уикипедия Иравади) в Мианмар: Сал с грънци и плетени кошове по същата река: Огромен сал с колиба и тоалетна: Това беше страхотно 10 часово пътуване по реката, което си е и предвижване от Мандалей до Баган. Бих го препоръчал на всички, посещаващи Мианмар. Някой ден ще кача и албум от този ден, може би най-интересният за мен от 8-те дни прекарани в страната. 7 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 21 юли, 2014 Сподели Публикувано: 21 юли, 2014 Имаше един тарикат с хеликоптер на яхатата, нея снима ли я? Коя яхта - Samar ли ? Хоби ми е да снимам по-ексцентричните яхти и да проверявам после собствениците . Специално тази се оказа на някакъв арабски милиардер ... Връзка към коментар
Branko Публикувано: 19 януари, 2016 Сподели Публикувано: 19 януари, 2016 Катамарана MarGeo 8 ,модел Lagoon 400 с който плавах преди 2 дни И делфините ,които ни правеха компания по време на плаването 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега