TinaW.V. Публикувано: 12 август, 2018 Сподели Публикувано: 12 август, 2018 Казвам се Радостина, на 32г, от София. Пътувала съм доста в Европа. Преди две години посетих ЮАР. През септември ще пътувам до Китай - Макао. Някой може ли да сподели препоръки за Макао? Връзка към коментар
Емика Публикувано: 12 август, 2018 Сподели Публикувано: 12 август, 2018 Добре дошла!😃 За по-бърз отговор напиши в търсачката Макао. Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 13 август, 2018 Сподели Публикувано: 13 август, 2018 Добре дошла, Тина! Приятно изкарване и да разказваш като се върнеш 🙂 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 август, 2018 Сподели Публикувано: 15 август, 2018 Добре дошла. Пусни си специална тема за Макао в специалния подфорум: https://magelanci.com/forums/forum/105-китай-хонконг-макао-и-тайван/ Отбележи колко време имаш, каква ти е грубата идея и може и да се намерят хора със съвети 🙂 1 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 15 август, 2018 Сподели Публикувано: 15 август, 2018 Добре дошла, Радостина! 1 Връзка към коментар
Кукундрела Публикувано: 16 август, 2018 Сподели Публикувано: 16 август, 2018 Здравейте и от мен. Биляна се казвам и съм от София. Ще се радвам на коментари относно темата която пуснах. Хубав и успешен ден, изпъленн с приятни преживявания. 2 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 16 август, 2018 Сподели Публикувано: 16 август, 2018 преди 3 часа, Кукундрела каза: Здравейте и от мен. Биляна се казвам и съм от София. Ще се радвам на коментари относно темата която пуснах. Хубав и успешен ден, изпъленн с приятни преживявания. Добре дошла! Тук е много хубаво!😀 Връзка към коментар
Кукундрела Публикувано: 17 август, 2018 Сподели Публикувано: 17 август, 2018 Здравейте, благодаря за топлото приемане. Ще се радвам на повече включили по темата за Истанбул. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега