Susu Публикувано: 18 август, 2018 Сподели Публикувано: 18 август, 2018 Казвам се Десислава и ми е много приятно да се намирам в този форум. Открих го от дума на дума и веднага се регистрирах и сега ще следя с интерес различните теми. Родом съм от София, но от началото на годината се преместих в Пловдив и вече живея там. Последните две години изкарах в Китай, където работех, но имах и възможност доволно да попътувам из тази страна. Също моя голяма страст е Южна Америка, а Перу е държавата, в която ще мога да се връщам непрекъснато. Целомечта ми е да ида на великденските острови и южния полюс, а следващото пътешествие, което планирам да планирам ще е Иран! Това на кратко съм аз - драго ми е да се запознаем ::) 24 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 18 август, 2018 Сподели Публикувано: 18 август, 2018 Добре дошла! Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 18 август, 2018 Сподели Публикувано: 18 август, 2018 Добре дошла! Китайските фенове те приветстват. 😀 1 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 18 август, 2018 Сподели Публикувано: 18 август, 2018 преди 9 часа, Susu каза: Това на кратко съм аз - драго ми е да се запознаем ::) Добре дошла!😃 Без съмнение, тук ще ти е и приятно, и полезно! Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 18 август, 2018 Сподели Публикувано: 18 август, 2018 Харесва ми тази думичка - целомечта 🙂 Къде в Китай, ако не е тайна? 1 1 Връзка към коментар
Susu Публикувано: 19 август, 2018 Автор Сподели Публикувано: 19 август, 2018 преди 14 часа, Meidj каза: Харесва ми тази думичка - целомечта 🙂 Къде в Китай, ако не е тайна? В Китай основно бях в Чончин, но пътувах за удоволствие и из другите провинции. Впечатлена съм много от Чинхай, Гансу и Гуанши, разбира се Тибет беше уникално. От Пекин дори не съм разочарована, тъй като очакванията ми бяха много много ниски и честно казано от една страна съжалявам, че отидох, но пък от друга се видях с приятелка там ::) и видях малката Потала, а и ходих по заледено езеро. Естествено ми останаха още много места за посещение ::) 2 Връзка към коментар
t_petkov Публикувано: 19 август, 2018 Сподели Публикувано: 19 август, 2018 Добре дошла 🙂 Имаш очевидно много да разказваш и споделяш 🙂 Ще се радвам да прочета някой пътепис за затънтени малки китайски местенца 🙂 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 19 август, 2018 Сподели Публикувано: 19 август, 2018 Добре дошла! Интересна визитка 🙂 Успех с осъществяването на целомечтата и ще чакаме да разказваш за Китай 🙂 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 август, 2018 Сподели Публикувано: 20 август, 2018 Добре дошла 🙂 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега