Eva eva Публикувано: 18 август, 2018 Публикувано: 18 август, 2018 Здравейте! Моля за спешно съдействие за полет София - Виена за 09.12. Гледах полети до Виена с Austrian airlines за около 100 - 140 лв. в посока и връщане с wizz от Братислава. Купих връщането от Братислава и тръгнах да купувам отиването. Сега ми дава цена от 242 лв. за еднопосочен билет за 09.12. Освен да отидем с България еър, там е 144 лв? Благодаря предварително
akair Публикувано: 18 август, 2018 Публикувано: 18 август, 2018 Цените са се вдигнали. БГ Ер имат навика да го канселират този полет от време на време и да си прерутират клиентите с Остриън
Eva eva Публикувано: 18 август, 2018 Автор Публикувано: 18 август, 2018 Освен да взема и отиването с уиз, удобни са часовете и ми се връзват по 58 лв.
neuromancer Публикувано: 18 август, 2018 Публикувано: 18 август, 2018 преди 1 час, Eva eva каза: Гледах полети до Виена с Austrian airlines за около 100 - 140 лв. в посока и връщане с wizz от Братислава. Купих връщането от Братислава и тръгнах да купувам отиването. Сега ми дава цена от 242 лв. за еднопосочен билет за 09.12. напълно е възможно да има различни цени само в една посока или с връщане, та е добре преди да купите едната посока с друга компания да проверите какво става и ако търсите само еднопосочни билети с първата...
Eva eva Публикувано: 18 август, 2018 Автор Публикувано: 18 август, 2018 neuromancer , напълно сте прав! На практика излиза по-скъпо да купиш еднопосочен, отколкото двупосочен. Е, поне на мен така ми излезе с тези австрийски линии. Както и да е, взех с wizz и връщането през Братислава 🙂 Благодаря много!
Препоръчани мнения