Прескочи до съдържание

Търся самолетен билет до Рио

Препоръчани мнения

Публикувано:

Това, което намирам на един билет не ме устройва, така че може да не са на един билет. Дайте поне идеи от къде има добри оферти.Не искам превозвача да е Ал Италия. Датите могат да мръднат с по ден-два. Благодаря предварително!

Публикувано: (редактирано)

През италианското Momondo от Милано излизат билети с Royal Maroc по 499€ (после след прехвърлянето към Travelgenio цената става 513,50) - за багажа пише х2 на пътник, т.е. предполагам, че е включен чекиран...

Редактирано от chandni
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 часа, chandni каза:

от Милано

а до Милано колко ще струва от София с багаж? Мисля, че е по-добре от Букурещ с KLM за 542 евро. До Букурещ има удобен и евтин транспорт по суша.

• Харесвам 2

Да си повдигна темата, някой има ли други идеи? Не, че тези са лоши, но обичам да имам повече избор. А и Милано предполага нощувки отпред и отзад, като включим и багажа, става дявол на магаре 🙂 А през сайта на KLM ми дава цена 800 евро.

Редактирано от eloena
преди 12 часа, eloena каза:

през сайта на KLM ми дава цена 800 евро.

Тук е 540 евро за търсените дати от Букурещ. Не е  много логично да се залага на Royal Maroc. Може от Мадрид или Марсилия да имат още 15-20 евро по-ниски цени, но допълнителните разходи за пътуване от София до град в  Западна Европа обезсмислят

пътуването с тях.

Редактирано от epetkov
  • Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.