Прескочи до съдържание

Търся самолетен билет до Рио


Препоръчани мнения

Това, което намирам на един билет не ме устройва, така че може да не са на един билет. Дайте поне идеи от къде има добри оферти.Не искам превозвача да е Ал Италия. Датите могат да мръднат с по ден-два. Благодаря предварително!

Връзка към коментар

През италианското Momondo от Милано излизат билети с Royal Maroc по 499€ (после след прехвърлянето към Travelgenio цената става 513,50) - за багажа пише х2 на пътник, т.е. предполагам, че е включен чекиран...

Редактирано от chandni
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 часа, chandni каза:

от Милано

а до Милано колко ще струва от София с багаж? Мисля, че е по-добре от Букурещ с KLM за 542 евро. До Букурещ има удобен и евтин транспорт по суша.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Да си повдигна темата, някой има ли други идеи? Не, че тези са лоши, но обичам да имам повече избор. А и Милано предполага нощувки отпред и отзад, като включим и багажа, става дявол на магаре 🙂 А през сайта на KLM ми дава цена 800 евро.

Редактирано от eloena
Връзка към коментар
преди 12 часа, eloena каза:

през сайта на KLM ми дава цена 800 евро.

Тук е 540 евро за търсените дати от Букурещ. Не е  много логично да се залага на Royal Maroc. Може от Мадрид или Марсилия да имат още 15-20 евро по-ниски цени, но допълнителните разходи за пътуване от София до град в  Западна Европа обезсмислят

пътуването с тях.

Редактирано от epetkov
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.