Прескочи до съдържание

Разходка в Истанбул


Кукундрела

Препоръчани мнения

Здравейте,

предстои ни пътуване отново до Истанбул през септември. Искам освен стандартните забележителности да покажа на детето си, но и да отидем до Watergarden. Някой скоро ходил ли е до там и как се стига?

Връзка към коментар
преди 50 минути , Кукундрела каза:

Здравейте,

предстои ни пътуване отново до Истанбул през септември. Искам освен стандартните забележителности да покажа на детето си, но и да отидем до Watergarden. Някой скоро ходил ли е до там и как се стига?

На страницата им беше даден транспорт-шатъл от няколко места, но не съм го запазила, а сега страницата не се отваря.

Мога да дам градския транспорт на теория - мисля, че с 8А от Kadıköy е най-удобно.

Ще пиша след като го посетя, което се надявам да е скоро. 🙂 

 

Дано да се включи някой, който лично вече го е посетил.

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Здравейте,

писах в друг форум на Магеланци, но само 2-ма се включиха. За това ще напиша и тук. Ходила съм много пъти там, а и съм живяла там, но беше преди години. Сега ще заведа дъщеря си, която е на 8г. за първи път, свекърва ми и на нея ще е за първи път, една моя приятелка и мъжа ми, който е ходил и той в Истанбул. Питането ми е свързано как да организирам дните ни там, които са ограничени (2 дни и половина), защото искам да им покажа основните забележителности и освен тях искам да отидем до Watergarden Istanbul - незнам как да стигна до там и от там коя дестинация ще ни е най-близка, за да не се въртим много. Мисля през деня да пообиколим и вечерта да отидем до Watergarden Istanbul. А на следващата сутрин да се качим до кафето Пиер Лоти. Моля и за вашето мнение.

Връзка към коментар

Здравейте, @Кукундрела. Вече имате пусната тема в същия този подфорум, на която дори са Ви отговорили. Пускането на много на брой теми няма да доведе до повече отговори. Ако все още нещо не ви е ясно, просто пуснете нов въпрос в темата, която вече сте започнали и ако някой има информация и желание, ще Ви отговори.

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

До Watergarden Istanbul се ходи с автобус 8А от Кадъкой (поне ние така ходихме), дават и номер 13, но доколкото разбрахме, той ужасно много обикаля. Навръщане спря и долмуш до Мармарай в Юскюдар, така че има опции и от/до там.

  • Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 3 часа, Кукундрела каза:

 Ходила съм много пъти там, а и съм живяла там, но беше преди години .... ...... искам да им покажа основните забележителности и освен тях искам да отидем до Watergarden Istanbul - не знам как да стигна до там и от там коя дестинация ще ни е най-близка, за да не се въртим много. Мисля през деня да пообиколим и вечерта да отидем до Watergarden Istanbul. А на следващата сутрин да се качим до кафето Пиер Лоти. Моля и за вашето мнение.

Напишете Вашия план за тези два дни и половина или поне какво сте избрали да покажете на близките си - тогава е възможно да има съвети и предложения, но едва ли някой би се наел да Ви изготви план без да сте споделили избора си на забележителности, още повече че даже мястото, където ще нощувате не е упоменато, защото отправната точка е важна за всяко планиране.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Благодаря, много Ивайла. Извинявам се ако съм нарушила правилата на Магеланци, но тук за отрицателно време ми отговорихте. Мисля да отидем до Златния рог. От Еминьо ню с какво бихме могли да стигнем до там? И също така мисля, че Пиер лоти е там някъде и би било добре да се съчетае. Замислила съм да отидем и до Сапфира, но това ще е най-вероятно първия ден като пристигнем, докато чакаме да ни настанят. След което да се върнем до хотела, за да оправим багажа и да се спуснем към синята джамия. Пък после ще го решаваме на място.  А за втория ден мисля да отидем до Пеир лоти и от там то Таксим и воже разходка по Босфора. Но на място мисля, че най-добре бихме преценили.  Питането ми е не да ми се състави план къде да ходим, а за гр.транспорт, като се има предвид по-горе описаните места.

Благодаря.

Връзка към коментар
преди 37 минути , Кукундрела каза:

но тук за отрицателно време ми отговорихте.

"Тук" е първоначалната ви тема за Watergarden, която както написах беше в същия подфорум и беше само 2 теми под втората, която пуснахте. Просто сега обединих двете и пускайки ново мнение (което препоръчах и на Вас), темата "изплува" най-отгоре в Ново съдържание, а и се появиха хора, които могат да отговорят на конкретните Ви въпроси. 

  • Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 49 минути , Кукундрела каза:

 Питането ми е не да ми се състави план къде да ходим, а за гр.транспорт, като се има предвид по-горе описаните места.

Благодаря.

Лично аз виждам за пръв път гореописаните места - за това и попитах... Да, това вече е план. 🙂

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.