mary_shery Публикувано: 24 август, 2018 Сподели Публикувано: 24 август, 2018 Искам да купя 2 билета Karlsruhe/Baden-Baden - Sofia с Ryan air на 31 октомври като възможен вариант за връщане след последния полет до Базел. Цената му обаче се вдигна двойно и повече в рамките на ден. Преди 2 седмици беше 16 евро, после спадна на 12, след това на 10 и в деня с промоцията се качи на 25 евро, а в момента има само 3 останали места на цена 28 евро. Има ли шанс според вас да падне отново под 20 евро? Или да търся начини да ги купя през посредник... Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 август, 2018 Сподели Публикувано: 28 август, 2018 Октомври е нисък сезон, полетът е в сряда, което е нисък ден от седмицата 🙂 Т.е., ако трябваше да хвърлям боб - според мен е възможно пак да паднат цените. Но категорично мнение трудно може да се даде 🙂 С оглед на това, че датата е фиксирана, според мен купувай...освен ако не си склонна да зачеркнеш пътуването, ако цената скочи на 50-60 евро и нагоре. А играта през посредници винаги си я има, независимо от базовата цена на полета. Ако ти се занимава и има текущи опции, може да си заслужава, прегледай последните страници на румбо темата 🙂 Връзка към коментар
antea Публикувано: 28 август, 2018 Сподели Публикувано: 28 август, 2018 а може и да са се светнали, че техният полет ще е опция за хора в района, отишли с последния на Уиз за Базел и затова да са вдигнали цените Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 28 август, 2018 Автор Сподели Публикувано: 28 август, 2018 @Георги, моля те да изтриеш темата, защото аз гледах, търсих, но не открих от къде мога да го направя. В крайна сметка билетите ги взехме през аржентинския посредник с много добра отстъпка. 🙂 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 август, 2018 Сподели Публикувано: 28 август, 2018 преди 1 минута , mary_shery каза: @Георги, моля те да изтриеш темата, защото аз гледах, търсих, но не открих от къде мога да го направя. В крайна сметка билетите ги взехме през аржентинския посредник с много добра отстъпка. 🙂 Има причина да не можеш да го направиш 🙂 Темата все пак може да е полезна за някой, който също се чуди как да навърже Базел, дори да не е точно твоето питане на твоите дати. Връзка към коментар
mary_shery Публикувано: 28 август, 2018 Автор Сподели Публикувано: 28 август, 2018 Цената все още си стои същата, но с намалението през аржентинците стана 19 евро. А и аз съм от хората с билети за последния полет до Базел с връщане от Баден-Баден. Връзка към коментар
Препоръчани мнения