Elena Публикувано: 3 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2013 Честит (вчерашен) Рожден Ден на Поли! Малко по-късно разбрах, но мисля, че дружно можем да я поздравим и днес Да си много здрава и щастлива, да се върнеш скоро в Ирландия и да посетиш още много много места 6 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 3 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2013 Ооооо! Честит рожден ден, Поли! Една от форумните ми любимки Да си жива и здрава, и все така енергична! 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 3 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2013 ЧЕсито на Поли!Жива и здрава и много интересни пътешествия за напред! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2013 Честито и тук, шефе. Щото знаем, че като се стигне до каничките, кой е баш шефа и никакви Основатели не важат 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 4 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2013 (редактирано) Много сте мили! Благодаря ви. Трогвате ме и това е то! Издадоха ме разни хора...а мислех скромно да я почетЪ таз годишнина.. Ленче, защо пак да сe връщам в тая Ирландия..? Тя ми е много на сърце и много емоционално съм свързана с нея.., ма мисля, че ми беше достатъчно.. И всъщност си пожелах да не ходиш да пееш без мене, защото не е същото! Още веднъж много Ви благодаря! Редактирано 4 ноември, 2013 от Polina 1 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 4 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2013 Честито Поли! На патерици гледам ама то си е ясно защо точно ти си организатор, а не някой друг Бъди все така позитивна, толерантна и търпелива и много, много щастлива 1 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 4 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2013 Честит празник, Полинка! 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 4 ноември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 4 ноември, 2013 Много сте мили! Благодаря ви. Трогвате ме и това е то! Издадоха ме разни хора...а мислех скромно да я почетЪ таз годишнина.. Ленче, защо пак да с връщам в тая Ирландия..? Тя ми е много на сърце и много емоционално съм свързана с нея.., ма мисля, че ми беше достатъчно.. И всъщност си пожелах да не ходиш да пееш да без мене, защото не е същото! Още веднъж много Ви благодаря! Моя грешка за Ирландия А за пеенето ако сформираш някоя мини сбирка като си дойде шефа - там сме Връзка към коментар
Polina Публикувано: 4 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2013 (редактирано) Моя грешка за Ирландия А за пеенето ако сформираш някоя мини сбирка като си дойде шефа - там сме Ами Шефа, не съм се запознала с плановете му.., може да организираме нещо, ще го измислим.. Но аз нямам предвид само тези сбирки...запиши си го някъде из дебелите тефтери... все пак някой трябва да те документира! Редактирано 4 ноември, 2013 от Polina 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега