Прескочи до съдържание

Идеи за дълъг уикенд в Гърция?

Райска птица

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте мили хора!

дайте идея за дълъг уикенд (4/5 нощувки)с кола в Гърция. Не ме мързи да шофирам. Искам хубави заливчета и разнообразие откъм таверни вечер. 

Халкидики не ми е в плановете.

идеи?

Публикувано: (редактирано)

С кола до Волос и ферибот до Спорадите. 

Или Пелион.

Или около Парга.

Ако не е до 10.09 или по 22.09 Тасос също става. Всички предлагат добри заливи с лодка или по черни пътища. 

Къде сте били и с какво сравнявате?

Редактирано от lesy
  • Харесвам 1
Публикувано:

Била съм на Тасос , не ми се повтаря. Последно преди месец Амулени и Уранополис, но търся по-различни гледки.

Парга е вариант, Скиатос също, но един ден ще мине в път...

Благодаря за коментара!

Публикувано:
На 28.08.2018 г. в 23:34, Adverta каза:

Била съм на Тасос , не ми се повтаря. Последно преди месец Амулени и Уранополис, но търся по-различни гледки.

Парга е вариант, Скиатос също, но един ден ще мине в път...

Благодаря за коментара!

избирам Парга, с възможност за разходки до Сивота и плаж на Антипаксос.

и за двете ще се радвам на мнения и насоки, особено за Плажове със по-ситен пясък.

Публикувано:

За колко Време се стига с корабче до Паксос за пещерите и до Антипаксос, някой ако има впечатления.

нощувките прераснаха в Шест , и време ще има.

въобще всякакви идеи за Парга и наоколо ще приема с благодарност!

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Разходката с корабчето е целодневна. Тръгват около 10.30 и се прибират 17.30-18ч. Има няколко спирки за плуване от кораба и около 2 часа време за разходка, обяд или кафе в Гайос (Паксос). Екскурзията си заслужава, но от септември мисля, че не са всеки ден. 

Ако не обичате тълпи, понеже самата Парга е много мъничка, препоръчвам настаняване извън нея.

п.с. сега погледнах от кога е темата, може и да сте се върнали вече 🙂

Публикувано:
На 30.08.2018 г. в 20:33, Adverta каза:

избирам Парга, с възможност за разходки до Сивота и плаж на Антипаксос.

и за двете ще се радвам на мнения и насоки, особено за Плажове със по-ситен пясък.

Плажът Агия Параскеви до Сивота е малко по-пясъчен ...😉

Публикувано:
преди 5 часа, jul каза:

Разходката с корабчето е целодневна. Тръгват около 10.30 и се прибират 17.30-18ч. Има няколко спирки за плуване от кораба и около 2 часа време за разходка, обяд или кафе в Гайос (Паксос). Екскурзията си заслужава, но от септември мисля, че не са всеки ден. 

Ако не обичате тълпи, понеже самата Парга е много мъничка, препоръчвам настаняване извън нея.

п.с. сега погледнах от кога е темата, може и да сте се върнали вече 🙂

Благодаря, всъщност летях до Парос. Промених си намеренията и съм доволна. Страхотно е. Още съм тук.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.