Райска птица Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 Здравейте мили хора! дайте идея за дълъг уикенд (4/5 нощувки)с кола в Гърция. Не ме мързи да шофирам. Искам хубави заливчета и разнообразие откъм таверни вечер. Халкидики не ми е в плановете. идеи?
lesy Публикувано: 28 август, 2018 Публикувано: 28 август, 2018 (редактирано) С кола до Волос и ферибот до Спорадите. Или Пелион. Или около Парга. Ако не е до 10.09 или по 22.09 Тасос също става. Всички предлагат добри заливи с лодка или по черни пътища. Къде сте били и с какво сравнявате? Редактирано 28 август, 2018 от lesy 1
Райска птица Публикувано: 28 август, 2018 Автор Публикувано: 28 август, 2018 Била съм на Тасос , не ми се повтаря. Последно преди месец Амулени и Уранополис, но търся по-различни гледки. Парга е вариант, Скиатос също, но един ден ще мине в път... Благодаря за коментара!
Райска птица Публикувано: 30 август, 2018 Автор Публикувано: 30 август, 2018 На 28.08.2018 г. в 23:34, Adverta каза: Била съм на Тасос , не ми се повтаря. Последно преди месец Амулени и Уранополис, но търся по-различни гледки. Парга е вариант, Скиатос също, но един ден ще мине в път... Благодаря за коментара! избирам Парга, с възможност за разходки до Сивота и плаж на Антипаксос. и за двете ще се радвам на мнения и насоки, особено за Плажове със по-ситен пясък.
Райска птица Публикувано: 30 август, 2018 Автор Публикувано: 30 август, 2018 За колко Време се стига с корабче до Паксос за пещерите и до Антипаксос, някой ако има впечатления. нощувките прераснаха в Шест , и време ще има. въобще всякакви идеи за Парга и наоколо ще приема с благодарност!
jul Публикувано: 14 септември, 2018 Публикувано: 14 септември, 2018 Разходката с корабчето е целодневна. Тръгват около 10.30 и се прибират 17.30-18ч. Има няколко спирки за плуване от кораба и около 2 часа време за разходка, обяд или кафе в Гайос (Паксос). Екскурзията си заслужава, но от септември мисля, че не са всеки ден. Ако не обичате тълпи, понеже самата Парга е много мъничка, препоръчвам настаняване извън нея. п.с. сега погледнах от кога е темата, може и да сте се върнали вече 🙂
DGTG Публикувано: 14 септември, 2018 Публикувано: 14 септември, 2018 На 30.08.2018 г. в 20:33, Adverta каза: избирам Парга, с възможност за разходки до Сивота и плаж на Антипаксос. и за двете ще се радвам на мнения и насоки, особено за Плажове със по-ситен пясък. Плажът Агия Параскеви до Сивота е малко по-пясъчен ...😉
Райска птица Публикувано: 14 септември, 2018 Автор Публикувано: 14 септември, 2018 преди 5 часа, jul каза: Разходката с корабчето е целодневна. Тръгват около 10.30 и се прибират 17.30-18ч. Има няколко спирки за плуване от кораба и около 2 часа време за разходка, обяд или кафе в Гайос (Паксос). Екскурзията си заслужава, но от септември мисля, че не са всеки ден. Ако не обичате тълпи, понеже самата Парга е много мъничка, препоръчвам настаняване извън нея. п.с. сега погледнах от кога е темата, може и да сте се върнали вече 🙂 Благодаря, всъщност летях до Парос. Промених си намеренията и съм доволна. Страхотно е. Още съм тук. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега