Прескочи до съдържание

Банки извън България, издаващи ДК/КК на българи от България

Препоръчани мнения

Публикувано:

Най-вероятно не, тъй като ще ти е нужен адрес в съответната държава и номер за чужденец съответстващ на ЕГН при нас. 

Публикувано:
On 5/1/2025 at 9:47 AM, tougherty said:

Това ме подсеща за един въпрос, който скоро ми изникна, макар че е по-скоро за темата банки и/или финтех. Ако България се присъедини към еврозоната през 2026г., каквото е общото очакване, това означава ли, че българите ще имаме по-лесен достъп до банкови услуги на чуждестранни банки? Тъй като в момента лихвите у нас са значително по-ниски от европейските, практическото измерение на въпроса остава ще можем ли да си извадим кредитна карта на немска, холандска или испанска банка например, която е с по-добри условия от тези на нашите банки?

Е как бе - този въпрос е обсъждан 1000 пъти 🙂 
Нека да питаме любимите 240 първенци на държавата. Ааа чакай, всъщност те всеки ден отговарят на въпроса от ползите за еврото - ето го и топ отговора, който се среща над 483 пъти в google trend 😄 
"Много пъти е говорено за ползите от еврото - стотици милиони такси от превалутиране, по-висок кредитен рейтинг"
Ехх това превалутиране - доведе ни до просешка тояга. Предполагам 98% от населението са с ДСК wizz и ги цакат яко с дървения курс 😄 
Предлагам да направим информациона кампания (безплатна от форума) на тема как се ползва Curve 😄 😄

p.s. Предварително да отбележа, че коментара има хумористичен характер. Нека да избгнем включването на специалисти от Харвард/Станфорд и т.н. да ми обясняват за ползите/недостатъците от еврозоната. 🙂 

• Шок 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.