Марин Публикувано: 2 септември, 2018 Публикувано: 2 септември, 2018 Здравейте, решил съм през ноември да прескоча до Израел. Доколкото знам проверяват да ли си бил скоро в някоя арабска страна и могат да ти създадат проблем ако видят печат в паспорта (от ОАЕ например). За тези които не знаят това е понеже арабският свят не признава създаването на страната и са в конфликт с нея. За съжаление ходих до Дубай през февруари а сега искам да отида там. Ако някой е бил в моята ситуация моля да сподели как е минало на летището. Доколкото гледах в ю тюб може да те привикат в една стаичка и да си поговорите за престоя там 😀. И все пак ако някой си сподели опита ще ми бъде от полза.
Гост Публикувано: 2 септември, 2018 Публикувано: 2 септември, 2018 Няма проблем - и други магеланци ще го потвърдят. Миналата година м. април - Дубай, август - Израел. Приятно пътуване 🙂
Марин Публикувано: 4 септември, 2018 Автор Публикувано: 4 септември, 2018 Айде газ! Заминавам за Израел! Благодаря за отговора 😉
дидо Публикувано: 13 октомври, 2018 Публикувано: 13 октомври, 2018 някой лети ли другата седмица за израел?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега