Наслуки Публикувано: 4 септември, 2018 Сподели Публикувано: 4 септември, 2018 Здравейте на всички! Казвам се Снежка, на 40 години съм, от София, и не съм пътувала по света почти никак. Излизанията ми от България се броят на пръстите на едната ръка - Чехия преди 25 години, Франция преди 19, Македония преди 22-23 години и Гърция (къмпинг) преди 9 години. Омъжена съм и децата ми вече поотраснаха, освен най-малкото и със съпруга ми вече изнемогваме без пътувания в чужбина 😉. Преди да се родят децата бяхме страстни стопаджии и бихме продължили със автостопа, но не бихме се отказали и от самолетни пътувания, естествено 😉 ! Първите ни цели са европейските столици и природни забележителности, но нямаме строг ред на предпочитанията. В момента планирам първото пътуване, за което ще пусна въпроси в друг раздел, предполагам! Надявам се най-после да започнем отново пътешествията със или без деца! 10 2 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 4 септември, 2018 Сподели Публикувано: 4 септември, 2018 (редактирано) Наслуки??? Ти да не си дъщеря на Сандвичаря? Цитат Чехия преди 25 години, Франция преди 19, Македония преди 22-23 години Ако/когато посетиш тези места отново - бъди подготвена за сериозен шок. Не непременно в лошия смисъл на думата. Редактирано 4 септември, 2018 от Goal & Boss 2 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 4 септември, 2018 Сподели Публикувано: 4 септември, 2018 Стопаджийските навици не се забравят! Попътен вятър и сбъднати мечти! 1 Връзка към коментар
Наслуки Публикувано: 4 септември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 4 септември, 2018 Тук има ли Сандвичар? Ама Наслуки всъщност е дъщеря на Артър Дент и Трилиън... Просто това ми е ник-а от повечето форуми, в които съм се регистрирала последните 15 години! 1 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 4 септември, 2018 Сподели Публикувано: 4 септември, 2018 Именно На една от планетите Артър беше известен под името Сандвичаря 1 Връзка към коментар
Наслуки Публикувано: 4 септември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 4 септември, 2018 Леле, май отдавна не съм чела Пътеводителя, съвсем забравих, че Артър се подвизаваше като Сандвичар! За мен всъщност Сандвичаря е истински и се намира на ул. Брегалница почти на ъгъла с ул. Пиротска, в София, може би затова забравих за оригиналния! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 септември, 2018 Сподели Публикувано: 6 септември, 2018 Добре дошла, и да, не сме малко хората тук, които биха хванали препратката 🙂 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега