Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Знам за seatguru , но понякога инфото е доста лаконично.

Та генерално искам да питам седалките на редове 44/45 добър или лош избор са?

Идеята ми е , че обичам да съм до прозореца , но когато имаш двама човека до теб е по-сложно ставането особено нощем ако спят :

Ето схема на двете машини :

Tук си мисля за 44L

http://www.seatguru.com/airlines/Air_France/Air_France_Boeing_777-200_B.php

Тук за 45А

http://www.seatguru.com/airlines/Air_France/Air_France_Boeing_777-300_C.php

И последно - А319 полета на BG Air не дава много опции за избор - ред 10 до аварийния изход добър избор ли е ?

2iaep1x.jpg

Връзка към коментар

Според мен е добре, щом сте 2-ма, а и няма да имате крило и може да си правиш снимки спокойно.

Не разбирам защо хората по принцип не обичат толкова назад, за мен е ок.

За БГ еър и аз ще съм на същият А319 до Париж, но през Февруари и изобщо нямам опциа да си избирам местата, предполагам, че при чек-ин-а чак. Дават ли да си избираш местата до изходите? Ако дава, разбира се, че е добре, но ще имате крило така предполагам, и за снимки ще е по-кофти.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

При дългите пътувания за мен е най-важно да бъда близко до пътеката (да стана да се разтъпча, или пък да ходя до тоалетна).

Сигурен съм, че и Боинга, с който ще летите, ще има мониторче на всяка седалка, където да могат да се гледат филми, докато гледката през прозореца едва ли ще осигури кой знае какво разнообразие.

На БГ еър полета седалките може да се избират 24 или колко часа преди полета. Предполагам този полет ще е до Париж, и не знам колко време ще имате за прекачване, но съвета ми е колкото по-малко е времето (половин час например), толкова по-близко да сте до предния изход, че не се знае дали задния ще го отворят.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Според мен е добре, щом сте 2-ма, а и няма да имате крило и може да си правиш снимки спокойно.

Не разбирам защо хората по принцип не обичат толкова назад, за мен е ок.

За БГ еър и аз ще съм на същият А319 до Париж, но през Февруари и изобщо нямам опциа да си избирам местата, предполагам, че при чек-ин-а чак. Дават ли да си избираш местата до изходите? Ако дава, разбира се, че е добре, но ще имате крило така предполагам, и за снимки ще е по-кофти.

Интересно е , че ми дават избор само на полета до Париж и то единствен вариант ред десет до аварийните изходи (и моя полет е чак през февруари) .

В обратния полет не дават да се избира ... странна работа - :)

Да не дърпам дявола за опашката , но има близо три часа за прекачване и ако не се оплескат нещата няма да е проблем ... не , че имам против да изкарам безплатна вечер в Париж и да ме метнат в полета на другия ден ама сигурно хотелите им са до летището :-)

Редактирано от stenk
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Много са си добре 44 и 45 редовете на 777, според мен даже най-добрите седалки в икономична класа. На Air France не съм успявал да ги хвана свободни, но съм седял на тях на Emirates 777. Ако сте 2-ма човека, удобството да няма трети, особено на дълги полети е незаменимо, ако си сам, пак е по-добре да прескачаш един вместо двама ако си до прозореца и да те прескача само един ако си до пътеката. Това е и причината да предпочитам А340/330 пред 777 (там всички седалки до прозореца са двойки).

Единственното леко неудобство е близостта на тоалетните и чакащи хора, но мен лично това не ме притеснява. Местата са супер, направо ги буквай на сайта на авиокомпанията (предполагам си го направил вече).

Аз даже платих не толкова малко пари (35 ли, 40 ли евро на човек беше на полет) да взема тези седалки на British Airways 747 до Кейп Таун и обратно от Йоханесбург през Май-Юни. Предварителният избор на седалки при тях се заплаща, като ти намекват, че ако оставиш избора си за при чек ин е безплатно, но можеш да седиш до спътниците си без проблем, стига обаче да има останали места :) :) Тези последните 3 реда отзад, където са двойки седалките ги продават по-скъпо от другите. Имаше някаква подробност, че на първата двойка индивидуалният екран се пада леко встрани, че не били точно една зад друга седалките (двойката и тройката), но това май не важеше за 777, а само за 747 на БА.

Редактирано от FlyTraveler
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.